Kupite Nebo haljine po sniženim cijenama

Modni brend Nebo već 20 godina utjelovljuje udobnost i ženstvenu eleganciju, a na Mondu iz nove kolekcije odaberite idealnu kombinaciju za ovu jesen.
Vidi originalni članak

Djevojke i žene koje se vole poigravati trendovima ali ih slijepo ne slijede već biraju ono u čemu se dobro osjećaju, Nebo će ove jeseni odjenuti u udobne i trendy veste, ženstvene i elegantne haljine asimetričnih krojeva i decentnih detalja, majice čiji krojevi slijede bezvremensku klasiku. Odjevne predmete iz Nebo kolekcije lako ćete uskladiti sa svojim modnim stilom te ih nositi nekoliko sezona.

Nebo je lifestyle kolekcija ženske odjeće koja utjelovljuje udobnost, kvalitetu, delikatnost i sofisticiranu ženstvenost. Od svog osnutka 1992. godine Nebo gradi prepoznatljivi stil i stvara kolekcije koje kombiniraju suvremenost sa bezvremenskim šikom. Odjeća je uvijek osmišljena tako da se žena u njoj osjeća ženstveno i profinjeno i zato je za kupce Nebo sinonim ženske elegancije. Brend se oslanja na razumijevanje prošlosti, poznavanju krojačkog zanata te usklađenosti sa zahtjevima vremena u kojem živimo. Sanjajući o vremenima koja su prošla, žive u sadašnjosti i razmišljaju o budućnosti kreirajući svijet u kojem ljudi žele sudjelovati.

Kolekcije su namjenjene ženama različitih dobnih skupina ali sličnog kreativnog duha koji poštuje vlastitu osobnost i ne priklanja se nametnutim općim trendovima. Nebo ne traži da žene slijede nametnute modne trendove već inspiraciju crpi promatrajući i osluškujući njihove želje, te stvara kolekcije koje se podudaraju s njihovim ukusom i osobnim stilom pod motom "Svatko ima svoju osobnost, svatko ima svoj stil."

Naglasak nove kolekcije i dalje je na udobnosti i eleganciji, a uz pamučne, vunene i svilene ženstvene kombinacije, obojane u bezvremenske sive, smeđe i crne tonove, kao i u vatrene crvene ili šik zelene i ljubičaste nijanse, možete graditi vlastitu i prepoznatljivu modnu priču.

U kategoriji moda na Mondo.hr pronađite Nebo kreacije po vašem ukusu.

Posjeti Miss7.24sata.hr