Kupite Elfs komade po sniženim cijenama

Vrućine su popustile,a popustili su i na Mondo Internet Supershopu pa vam ovog rujna daruju besplatnu dostavu uz već sniženi asortiman brenda Elfs, požurite jer ova akcija traje do 15. rujna.
Vidi originalni članak

Elfsi su svoju priču počeli sad već davne 2004. godine, da bi danas skoro 10 godina kasnije postao jedan od najpopularnijih i najzanimljivijih domaćih brendova. Brend karakterizira promišljenost dizajna, te komercijalan dizajnerski pristup, a njihova prepoznatljivost proizlazi iz poimanja mode kao zabave, pa su tako svoj koncept mode ponudili onima koji imaju otvoreni modni svjetonazor, koji uvijek iznova gledaju reprize 'Dadilje', slušaju Kasandru i ne stide na glas zapjevati 'Vrapce i komarce'.

Mladi dizajneri najviše su prepoznatljivi po svojoj razigranosti koju iz sezone u sezonu vješto pretaču u svoje kolekcije, vodeći se svojom glavnom inspiracijom – trash generacijom!  Tako su Davida Hasselhoffa- ikonu trasha, iskoristili u jednoj od svojih kolekcija, potom  prelazeći na inspiraciju trash narodnom muzikom, dancea devedesetih, meksičkih sapunica, te zadnjom linijom inspiriranom hrvatskim misicama.

Pod sloganom 'Beautiful Clothes for Beautiful People' (lijepa odjeća za lijepe ljude) i dalje dominiraju vrhom hrvatske modne scene, a poznati hrvatski celebritiji poput Severine, Franke Batelić i Jelene Rozge kao zaštitnog lica mnogih Elfs kampanja, dobro znaju što lijepi ljudi nose.

U Mondo Internet Supershop ponudi trenutno je prisutna specijalna akcija "Elfs – sniženje + besplatna dostava" u kojoj možete pronaći hit komade iz posljednje Elfs kolekcije po sada sniženim cijenama, a za ovu specijalnu akciju do 15.rujna Mondo garantira i besplatnu dostavu na području RH za većinu Elfs artikala.

Svoj ELFS dizajnerski komad možete kupiti ovdje.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr