Kristina Burja predstavila novi projekt

Modna dizajnerica Kristina Burja ne miruje. Nakon što je nedavno predstavila kolekciju traperica koje pristaju svakoj ženi, u subotu 5. listopada gostovala je na 10. Danima vjenčanja i sudjelovala na panelu: Vjenčanje s hrvatskim potpisom, zajedno s predstavnicima hrvatskih modnih brendova Hippy garden, Osh brosh, Shuz, Mammii nakit te arhitektonske grupe za oblikovanje prostora trafostanica.
Vidi originalni članak

Osim Krie haljina, Kristina Burja najavila je i novi projekt pod nazivom Re: Design koji kreira kompletan styling mlade moderne žene za njezin poseban dan. Zajedno s poznatim GT Beauty frizerskim salonom i vizažisticom Elom Milković, kreirat će potpuni styling za mladenke.

Oduvijek je osim vjenčanice bio bitan cjelokupni izgled mladenke, ali danas se stylingu posvećuje posebna pozornost. Više puta su mi postavljali pitanja poput: koja bi mi frizura najbolje pristajala, ili koja šminka najbolje odgovara? Mladenkama danas treba cjelokupno rješenje, da se osjećaju posebno uz što manje pozitivnog stresa koji prati taj veliki dan”, objasnila je Kristina, a upravo iz navedenih razloga nedavno se pridružila projektu Re: Design.

Projekt će službeno biti predstavljen u Hypo centru 8. listopada te je Kristina iskoristila priliku da pozove sve mladenke da dođu i isprobaju individualni styling za svoje vjenčanje.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr