Klikni i iskoristi 55% popusta na Nommo elegantnu žensku kolekciju

Budi IN
Kratkotrajne i ekskluzivne akcije koje vam Mondo predstavlja ovaj tjedan nude vam 55% popusta na Nommo žensku modernu odjeću.
Vidi originalni članak

Nommo je inovativan, moderan i visoko kvalitetan brand odjeće za svaku modno osviještenu ženu.

Nommo lepršave i šarene suknje pronađite već za 199,00 kn, elegantne i udobne haljine već od 299,00 kn, a košulje raznih boja sačinjene od prirodnih materijala već od 229,00 kn.

Moderni sako poslovnog izgleda i dugih rukava sačinjen od prirodnih materijala dostupan je u raznim bojama po cijeni već od 249,00 kn.

Požurite i na Mondu naručite Nommo elegantnu kolekciju jer ponuda traje samo do 17. rujna u 16 sati, a količine su ograničene.

 

Napomena: Za ove akcije vrijedi produženo vrijeme dostave. Artikle dostavljamo 2-4 tjedna od završetka prodajne kampanje.

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Posjeti Miss7.24sata.hr