Kate Moss i Naomi Campbell u ulozi 7 modnih smrtnih grijeha

Instagram, Edward Enninful
Jedan od najtraženijih modnih urednika je neobičnim projektom proslavio 25 godina rada.
Vidi originalni članak

Fotograf Nick Knight i poznati britanski stilist te urednik časopisa 'W', Edward Enninful, udružili su snage kako bi poseban način obilježili Ewardovih 25 godina karijere u svijetu mode.

Svoju je karijeru započeo u dobi od osamnaest godina kao najmlađi modni urednik časopisa 'i-D' te od tad, kada je u pitanju moda, uporno pomiče granice i niže uspjehe. Omiljen je u krugu manekenki koje obožavaju raditi s njime pa ne čudi što je i sada s lakoćom okupio velika modna imena.

Naime, u suradnji s brendom 'Beats by Dre', Enninful je reintrepretirao 7 smrtnih grijeha u modnom svijetu današnjice, a iznimlno uspješno su ih utjelovile Kate Moss, Naomi Campbell, Mariacarla Boscono, Karlie Kloss, Jourdan Dunn, Lara Stone, Karen Elson i Anna Ewers.

"Nisam želio obilježiti godišnjicu uobičajenom vrstom retrospektive. Želio sam nešto drugačije, a onda mi je na pamet pala ideja o sedam smrtnih grijeha, ali u kontekstu digitalne ere - objasnio je Edward koji te grijehe pronalazi u selfiejima, kriminalu i drugim pošastima virtualnog svijeta.

Posjeti Miss7.24sata.hr