Mačka Karla Lagerfelda zarađuje preko 20 milijuna kuna godišnje

Instagram/Nives Celzijus
Svaki vlasnik kućnog ljubimca tvrdi da je njegov najbolji i najumiljatiji, ali rijetko tko se može pohvaliti da njegov kućni ljubimac zarađuje koliko i najplaćeniji top modeli svijeta. Choupette, mačka Karla Lagerfelda, u protekloj godini je zaradila gotovo jednako koliko i Cara Delevingne.
Vidi originalni članak

Choupette je u protekloj godini zaradila vrtoglavih 2.18 milijuna funti (preko 22 milijuna kuna), ima privatni avion i dvije sluškinje. Iako je ta informacija fascinantna sama po sebi, još više čudi što je njena godišnja zarada u rangu zarade Care Delevingne koja je u prošloj godini zaradila 2.4 milijuna funti (oko 25 milijuna kuna).

Karl Lagerfeld tvrdi kako je stanje na računu rezultat snimanja dvaju kampanja, jedne za kozmetiku i jedne za automobile, dok je Cara za svoju plaću odradila više kampanja, filmskih uloga i modnih revija. Poznati dizajner također tvrdi kako se njegova mačka nikada neće pojaviti u reklami za hranu za kućne ljubimce jer je previše sofisticirana.

"Ne dozvoljavam joj da snima takve reklame, jer je previše sofisticirana za njih. Ona mora raditi jedinstvene stvari. Da je vidite, razumjeli biste. Ona je poput Grete Garbo. Postoji nešto jedinstveno u njoj, način na koji se kreće i na koji se igra", istaknuo je.

Posjeti Miss7.24sata.hr