Jarke boje u novoj kolekciji adidas by Stella McCartney

poznati modni dvojac adidas i Stella McCartney predstavljaju novu kolekciju za jesen/zimu 2013. koju obilježava snažan izljev energije prenesen u spektru živih boja i grafičkih printova u Starter Kit, Weekender, Run, Studio, Essentials i Wintersport linijama. U ovoj kolekciji jednako su važni izgled odjeće kao i način na koji se u njoj vježba, a kolekcija u sebi ujedinjuje aerodinamične slojeve i inovativne kombinacije tekstura koje su spremne za izlazak na svjež zrak.
Vidi originalni članak

Za ovu sezonu adidas by Stella McCartney kolekcija vraća se prepoznatljivom klasičnom stilu uvođenjem Starter Kit linije u kojoj se mogu pronaći omiljeni komadi iz kolekcija za trčanje. Uravnotežujući modu i sport, ova linija kombinira popularnu žensku crnu boju s laganim teksturama i inovativnom adidasovom CLIMALITE® sportskom tehnologijom.

Linija Weekender sastoji se od niza modernih komada. Ova sportska odjeća posebno je prilagođena nepovoljnom zimskom vremenu, a prave ljubitelje mode sigurno će oduševiti savršene motociklističke hlače sa sivim kamuflažnim uzorkom te majice s bijelim i prljavoružičastim printom.

Unutar linije Run snažni životinjski i holografski uzorci kombinirani su s primarnim bojama. Oduševljavaju majice s uzorkom zebre i nepravilnim mrljama boje koje podižu neonski žuta, duboka plava i šareni print te voluminozne prozračne jakne. Jakne izrađene od materijala CLIMAPROOF® Wind and Rain nude zaštitu od lošeg vremena tako da je trčanje ugodno čak i u najnepovoljnijim uvjetima. Istovremeno tehnologija CLIMALITE® hladi tijelo i tijekom zahtjevnih aktivnosti.

Liniju Studio obilježava tamnoplava boja koja se spaja s brončanim i pepeljasto sivim teksturama. Leopardov motiv inspiriran je modnim pistama, a ovdje ga nalazimo u svijetloplavoj i sedefasto bež boji na parkama i dugim tajicama. Svi elementi uslojavaju se u poznatom Stellinom stilu: stil visoke mode  uravnotežen je voluminoznim kapuljačama i nježnim pletenim jaknama. Topovi i tajice za vježbanje izrađeni su tehnologijom CLIMALITE SEAMLESS® koja je udobna i kontrolira temperaturu, a za zagrijavanje i hlađenje tu su grijači za noge.

Golublje sive majice dominiraju u nježnim i podatnim formama linije Yoga koja predstavlja predimenzionirane majice s kratkim i dugim rukavima izrađene od organskog pamuka. Kombiniraju se s topovima i kratkim hlačicama u jarkoj narančastoj boji čime se postiže jednostavan i opušten izgled.

U neizostavnoj Essentials liniji mogu se pronaći popularne "hoodice" napravljene od ugodnih, toplih materijala, donji dijelovi trenirke kao i tajice koje će oduševiti žene u potrazi za udobnom odjećom u kojoj mogu vježbati, ali i provoditi slobodno vrijeme na otvorenom. U ovoj liniji prevladavaju plava, crna i omiljena Stellina siva boja.

Obuća za vrhunske rezultate i korisni dodaci prate ovosezonsku kolekciju; svaki komad dizajniran je da odražava estetiku adidas by Stella McCartney kolekcije, a istovremeno se savršeno prilagođava svakoj aktivnosti.

Jesen/zima 2013. obilježava i povratak tehnički inovativnih adidas by Stella McCartney Boost tenisica iz linije Run kreiranih pomoću rastezljive tkanine koja oponaša i prati prirodne pokrete kože. Tisuće kapsula zatvorenih unutar tenisice otpuštaju energiju sa svakim korakom, a uz to Boost nudi i nenadmašan povrat energije pri vježbanju. Ova revolucionarna tenisica dostupna je u neodoljivom crno-bijelom printu.

Obuća iz linije Wintersports uključuje Selsphorus Boot posebno dizajniranu za boravak na padinama ili zahtjevnom terenu. Koristeći tehnologije CLIMAPROOF®, AdiPrene i Traxon kako bi čizma bila toplija, udobnija i čvršća u teškim vremenskim uvjetima, ona jednostavno prelazi sa skijaške staze na après-ski.

Dodaci za Run i Studio suprotstavljaju zanimljive detalje i neonske naglaske sa sivim, crnim i zelenim bojama. Voluminozne torbe i novčanici savršeno zatvaraju cjelinu.

adidas by Stella McCartney kolekcija dostupna je u adidas shopu, Ilica 28 u Zagrebu.

U galeriji detaljnije pogledajte dio kolekcije s punim cijenama...

Posjeti Miss7.24sata.hr