Japanke idealne za ovo ljeto

Možete li zamisliti ljeto bez udobnog para japanki koje vas prate u najljepše godišnje doba? Vaš omiljeni brend Havaianas pripremio je nekoliko raznovrsnih kolekcija u kojima ćete provesti uzbudljivo ljeto: dečki će navijati za svoju zemlju na nadolazećem svjetskom nogometnom prvenstvu uz liniju “Brazil”, a djevojke će biti predvodnice trendova u modelima inspiriranim ljepotama Brazila.
Vidi originalni članak

Najveći sportski događaj ove godine sigurno je nadolazeće Svjetsko prvenstvo u nogometu koje nas vodi u vibrantni Brazil uz vruće latino ritmove i najbolje svjetske nogometne face.

Havaianas se pridružuje nogometnoj euforiji uz posebnu “Brazil” kolekciju koja će zaraziti sve nogometne fanove. Podržite svoju repku uz specijalno dizajnirane japanke sa zastavom svoje zemlje i magičnim brojem 10 na potplatu.

Duge pješčane plaže, azurno plavo more i prirodna ljepota Brazila ovog se ljeta seli na Havaianas “Hype” modele i to zahvaljujući grafičkom umjetniku Tomu Veigi koji je samo za vas kreirao dva modela koja asociraju na brazilski pejzaž.

Nismo zaboravili ni dame koje samopouzdano kroče kroz urbanu džunglu. “Animal Magic” linija donosi 4 modela ukrašena trendovskim životinjskim uzorcima. Najvrući proljetni trend prati nas i u ljetnoj sezoni – maskirni uzorak namijenjen je svim trendseterima i trendsetericama koje vole military stil.

Dame koje žele biti drugačije od drugih svoj će idealan model pronaći u liniji “Luna”. Kao s drugog planeta Luna nam donosi elegantne futurističke oblike koji će vas istaknuti iz mase.

Za najmlađe smo pripremili svima omiljene i dobro znane Disney likove koji će osvojiti i roditelje. Mickey Mouse, Zvončica, Snjeguljica, Minnie Mouse, ovog ljeta prate vaše mališane u korak.

Novootvoreni, prvi (i za sada jedini) Havaianas store je u Zadru na Širokoj ulici 4.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr