Hrvatski model Nevena Dujmović za Skiny

Hrvatski model Nevena Dujmović snimila je reklamnu kampanju „Are you dirty“ za Skiny brend donjeg rublja. Crnka s plavo-zelenim očima savršeno utjelovljuje Skiny duh: jednostavna je, sigurna, prepuna radosti, i u svemu što radi je autentična.
Vidi originalni članak

Skiny „ Part-of-Life“  filozofija Nevenin je životni moto: živjeti sada i ovdje, ustati kada padneš, iskoristiti prilike, ne osvrtati se za sobom i ne žaliti ni za čim.

Suradnju sa Skiny timom, fotografom Fritzom Hauswirthom i partnerom manekenom Johnom u okviru simanja za kampanju obilježila je velika profesionalnost i barem još toliko zabave, opisuje nam Nevena. 

Nova kolekcija jesen-zima 2013./2014. donosi trendovske modele, sportski kroj, romantični dizajn i inovativne stilske dodatke. Izrađena je od  kvalitetnog pamuka i mikrovlakana, koji su izrazito  ugodni za kožu, sa sofisticiranim funkcionalnim detaljima koji savršeno pristaju.

„Ona pere njegovu sportsku opremu , on kuha njeno omiljeno jelo, ona gleda s njim nogomet, on ide s njom u šoping, ona podnosi njegovo hrkanje, on joj masira stopala, vodi  je na romantičan vikend u Pariz,  ona provodi s njim vruću noć u osamljenoj planinskoj kućici „– to je ljubav i sve u životu vrti se oko ljubavi – priča je Skiny kolekcije jesen-zima 2013/2014. 

Ovaj brend donjeg rublja još jednom pokazuje svoju romantičnu stranu, a opet ne prestaje biti cool, otkačen i jedinstven. Kolekcija  jesen zima 2013./2014. je za sve ljubitelje modnih trendova. Od trapera za casual look, kariranog uzorka, prugica, do seksi čipke za poslovne žene, te cvijetnog uzorka za nepopravljive romantičare.

Boje i dizajn cjelokupne kolekcije savršeno se poklapaju, tako da se mogu kombinirati s različitim stilovima. Mekane tkanine poput pamuka i viskoze glavno su obilježje Skiny-ja. Ovosezonska kolekcija u isto vrijeme  je romantična, cool i sexy . Kako i Skiny. Part of life!

Skiny žena u ovoj sezoni zamišljena je u romantičnim prugama i točkicama, prekrasnim modelima u  čipkastoj izradi te cvijetnim printevima izrađenim od nježne viskoze i finog pamuka. Donje rublje za svaki dan oduševljava mornarskim uzorkom te raskošnim cvijetnim printevima inspiriranim japanskim kimonom. Romantični detalji poput malih vrpca, nabora, gumba, čipkastih trakica daju posebnu notu nježno ljubičastim, prljavobijelim i žarko crvenim tonovima.

Kolekcija jesen-zima 2013/2014 sadrži sve što muškarac može poželjeti, od bokserica u prugastoj denim verziji, jednobojnih modela pa sve do sexy božičnih modela. Muškarci ne vole komplicirati, a zahvaljujući svom opuštenom karakteru  preferiraju visokokvalitetni pamuk koji će im pružiti udobnost. Kolekcija nudi veliki izbor materijala, u širokom spektru boja i uzoraka.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije iz nove kolekcije...

Posjeti Miss7.24sata.hr