Hrvatski dizajneri u zanimljivoj avanturi ''Modna slagalica''

U zagrebačkom Arena Centru je od 7. do 9. ožujka održano zanimljivo modno događanje “Stilske igre” koje su posjetiteljima Arene približili glamurozni svijet mode i modne industrije. Osim velike i atraktivne revije u subotu, koju su otplesali plesači izvrsnog Atomic Dance Factoryja, a u kojoj je sudjelovalo preko 80 trgovina i brendova, edukativnog sadržaja i besplatnog šminkanja za posjetiteljice, u nedjelju se održala “Modna slagalica”.
Vidi originalni članak

Naime hrvatski dizajneri Zoran Aragović, Aleksandra Dojčinović, Ivan Alduk, Kristina Burja, Ana Maria Ricov, Teo Perić za Mak, Elfs i Link upustili su se u zanimljivu igru u kojoj se njihov jedinstven dizajn uklopio u modne priče high street brendova.

Povodom toga postavljena je i jedinstvena izložba zanimljivih, modnih kombinacija koje su mnoge posjetitelje Arena centra ostavile bez daha. Mnogi su po prvi put susreli omiljene dizajnere i iznenadili se kako je lako kombinirati dizajn s konfekcijom.

Posjetitelji su imali priliku i poslušati zanimljivu raspravu na panelu “Stvaranje osobnog stila” na kojoj su modna urednica Mija Dropuljić, blogerica i stilistica Ljupka Tanevska i dizajneri Kristina Burja i Zoran Aragović dali savjete kako biti drugačiji, izbjeći uniformiranost, na što treba paziti prilikom odabira odjevnih kombinacija za sebe i koje trendove prihvatiti, a koje ne!

Modnu slagalicu i druženje dizajnera i modnih urednica ambijentalno je uljepšao saksofonist Jakša Jordes koji je oduševio posjetitelje svojim izvedbama.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr