Hrvatski dizajneri podržali akciju "Korak kroz život"

Poznati hrvatski dizajneri i FASHION.HR pridružili su se humanitarnoj akciji “Korak u život” te tako ove blagdane obogatili još jednim plemenitim činom.
Vidi originalni članak

U suradnji s HTV-om i njihovom emisijom “8. kat”, modni portal FASHION.HR i popularni hrvatski dizajneri uljepšali su blagdanske dane desetero štićenica akcije “Korak kroz život”. Doniravši im odjeću i nakit iz vlastitih kolekcija, hrvatski dizajneri na taj su se način pridružili brojnim poznatim licima koja su prepoznala vrijednost ove inicijative. Branka Donassy, dizajnerski dvojac dvojac LINK iza kojeg stoje Ogi Antunac i Zoran Mrvoš, Aleksandra Dojčinović, Ivan Alduk, Martina Felja te dizajnerica nakita Katarina Radnić ovim su potezom pokazali kako ih ne krasi samo talent već i plemenita osobnost.

U sklopu humanitarne akcije ''Korak u život'' u proteklih je pet godina osigurana čak 121 studentska stipendija za djevojke i mladiće iz domova za nezbrinutu djecu i udomiteljskih obitelji. Osim nove odjeće, štićenice akcije ''Korak u život'' - Anđelina Lučić, Iva Živkucin, Roberta Ujčić, Kristina Frančina, Renata Nikolić, Stephanie Chang, Andrea Romanić, Marija Goreta, Angelina Plankar i Lana Horvat dobile su priliku za druženje sa hrvatskim dizajnerima.

Djevojke i dizajneri izvrsno su se zabavili na snimanju, a cijela modno-božićna priča prikazana je u sklopu specijalnog božićnog izdanja emisije 8. kat, na programu HTV 1.

Posjeti Miss7.24sata.hr