Hrvatska nogometna zvijezda u novoj adidasovoj kampanji

Hrvatska nogometna superzvijezda i dugogodišnji adidasov ambasador, Ivan Rakitić, postao je dio nogometne revolucije u adidasovoj kampanji povodom predstavljanja nove linije kopački pod nazivom ACE15 i X15.
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić igrač je koji kontrolira igru, koji dirigira tempo, koji povlači konce na terenu, koji drži uzde, održava red u igri i dominira terenom. Za igrače poput njega adidas je dizajnirao kopačke ACE15.

U novim kopačkama, Rakitić će zaigrati u finalu Lige prvaka u Berlinu i pokušati osvojiti najprestižniju titulu u klupskom nogometu. Samo pravi asevi mogu na terenu donijeti pobjedu!

Video filmić za adidasovu kampanju s Ivanom Rakitićem možete pogledati ovdje.         

Više informacija potražite na:

www.adidas.com/bethedifference

instagram.com/adidashrvatska

Tvrtka adidas Croatia d.o.o. osnovana je sredinom 2008. godine, kao dio Regije jugoistočne Europe adidas Grupe, te slijedi njenu globalnu strategiju. Tvrtka djeluje na području Hrvatske, Slovenije i Kosova, a brandovi koje dovodi na lokalno tržište su adidas i Reebok. Ključni cilj za adidas brandove jest povećati tržišni udio putem dva osnovna segmenta marke Sport Performance i Sport Style. Kroz partnerstvo sa sportom i na lokalnoj razini oživljava se korporativna ideja „adidas is all in“ kod svih zaljubljenika u sport, od amatera do profesionalaca, a jednako velika pažnja posvećuje se i pozicioniranju modnog segmenta, posebice kroz marke Originals i NEO.

Posjeti Miss7.24sata.hr