Tjedni horoskop: Očekuje nas tjedan pun zabave i trenutaka sreće, ali i poneko slomljeno srce

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Za mnoge horoskopske znakove se posljednjih nekoliko tjedana u godini čine još napornijima nego bilo koji cijele godine prije
  • Ali, kraj se nazire i, prema horoskopu, zvijezde pokazuju pravi smjer za opuštanje te puno lijepih trenutaka sreće s ljudima koje najviše volimo
  • Zato razmišljaj o nagradi već sada, tada će zasluženo opuštanje doći puno brže nego što si mislila

Tjedan počinje povoljno jer bi se Venera i Mars voljeli strastveno povezati. Ipak, zvijezde ne obećavaju sretan kraj baš svakome, osobito kad je riječ o ljubavi. Međutim, što god se dogodilo, Jupiter nam sada daje sveukupni poticaj samopouzdanja i energije. 

Life&style Ovih 5 horoskopskih znakova čeka puno sreće u novoj, 2023. godini

Tjedni horoskop od 19. do 25. prosinca 2022. godine

Aspekti između Venere i Marsa prolaze našim vezama poput vjetra. Početkom ovog tjedna dva planeta formiraju aspekt kvinkunks (150 stupnjeva), što nas čini optimistima i nadamo se velikim, strastvenim osjećajima. Ali, malo prije nego što se ovo obećanje ispuni, sve se mijenja i neki će biti razočarani. 

Venera traži nešto ozbiljno i neki će se radije čuvati za pravu osobu. Mars u Blizancima pak želi brze susrete koji ne ulaze u dubinu, ali su raznoliki i bude znatiželju. Ova dva principa teško je pomiriti.

Moguće je da će kod nekih horoskopskih znakova jedna osoba pritisnuti zaboravljene gumbe i otvoriti staru ranu. Sada možeš provjeriti koliko se možeš nositi s tim, jer ovo je možda rana koja više ne može zacijeliti i s kojom ćeš morati živjeti. Što nije nužno loše…

Jarac

Ljubav: Sunce i Venera pomažu ti da zablistaš. Lako ti je privući bilo čiju pažnju. Kao samac nisi tek u fokusu svake zabave, nego si i jako tražena. Voljeni se osjećaju voljeno, sami su umiljati i velikodušni. S partnerom ćeš proživljavati sretnu fazu i pravu proslavu ljubavi.

Posao: Božićni tjedan karakterizira osobito harmonična nota. Timski rad je zabavan i podijeli što još moraš napraviti prije praznika. Merkur djeluje kao financijski anđeo: Posljednje božićne darove moći ćeš kupiti iznenađujuće jeftino.

Zdravlje: Učini nešto za sebe i svoju karizmu. Sunce i Venera poboljšavaju tvoj imidž. U vrlo si dobrom tjelesnom i psihičkom stanju i u miru si sa samom sobom.

 

Vodenjak

Ljubav: Mars daje energiju tvom ljubavnom životu. Samci će ovoga Božića pronaći seksi ljubavnika. Osjećaji će se javiti brže nego što misliš. Parovi će uživati sa svojim partnerom. Tvoja želja za maženjem je velika.

Posao: Mars te motivira da radiš velike stvari. Samopouzdano ćeš obavljati posljednje zadatke koje moraš obaviti prije Božića i brzo ćeš napredovati sa svim zadacima. Moraš biti oprezna sa svojim novcem. Možda ćeš kupiti nešto preskupo što će ubrzo pojeftiniti. Pričekaj do Božića i počni tražiti mali dar za sebe.

Zdravlje: Mars djeluje sjajno i tvoj potencijal za sport i akciju je apsolutno vrhunski. Sve jako dobro uspijevaš i ove godine ćeš se jako zabavljati pod božićnim drvcem.

Ribe 

Ljubav: Sunce i Venera priuštit će ti vrlo ugodan božićni tjedan. Uživat ćeš uz svoje voljene, a u svoju vezu unijet ćeš puno ljubavi i nježnosti. Samci se osjećaju ugodno sami, ali mogu ostvariti i uzbudljive kontakte. 

Posao: Merkur i Venera karakteriziraju skladan tjedan te konačne uspjehe. Božićne čestitke koristi kako bi osvježila stare kontakte. I u timskom radu ide sve dobro i super ćeš se slagati s kolegama. Također odlično: Tvoje financije razvijaju se iznenađujuće pozitivno.

Zdravlje: Dobro iskoristi svoju snagu, jer Mars ne radi optimalno za tebe. Nemoj previše pomicati svoje granice. Umjesto toga se radije fokusiraj se na odmor i oslobodi se pritiska. Što se jela tiče, možeš si priuštiti malo više, jer tvoje zvijezde su stabilne što se tiče uživanja u životu. Možeš si priuštiti malo više kolačića.

Ovan

Ljubav: Samci su još uvijek hiperaktivni kada je riječ o spojevima neposredno prije Božića. Mars te potiče da pronađeš slatkog božićnog anđela. Međutim, tu je Venera koja će te tjerati da radiš kompromise pri odabiru. Jesi li spremna na to ili ćeš odustati od svega? Kod parova su moguće napetosti i veza bi mogla jako patiti pa čak može doći i do prekida. Zvijezde će držati tebe i tvog partnera u neizvjesnosti.

Posao: Vrhunski utjecaji Marsa i Jupitera motiviraju te u božićnom tjednu na velike obveze i potiču tvoju ambiciju. Dugoročni projekti se dobro razvijaju. Ustrajna si, uzimaš škakljive zadatke te probleme rješavaš temeljito i pouzdano. Ali, mogla bi potrošiti previše novaca na luksuzne darove. 

Zdravlje: Mars i Saturn donose ti snažne živce i otporno tijelo. Lijevom rukom svladavat ćeš svakodnevicu, zadnji stres pred blagdane i nešto obilnije božićne obroke. Sada si također puna energije. 

Bik

Ljubav: Sunce i Venera pojačavaju tvoj seksepil. Djelovat ćeš karizmatično i točno ćeš znati kako uvijek iznova zavesti i inspirirati svog partnera. Harmonija će biti velika ako se odrekneš perfekcionizma. Slobodni će plesati na svim božićnim zabavama i brzo se upustiti u flert iz kojeg vjerojatno neće biti ništa ozbiljno. 

Posao: Komunikacija ovaj tjedan izvrsno funkcionira, a na novac se ne čeka dugo. Ali, do blagdana imaš još puno toga za napraviti. Vjerojatno će biti prekovremenog rada, ali možeš sve svladati.

Zdravlje: Trenutačno razmišljaš samo o zabavi i teško ti je disciplinirati se. Ali, sve bolje funkcionira uz radost života. Bit ćeš dobro raspoložena za Božić i sve radosti koje dolaze s njim.

 

Blizanci

Ljubav: Doživjet ćeš atraktivnu i vrlo aktivnu fazu kroz snažne impulse od Marsa. Senzualnost i strast određuju ovo vrijeme. Bilo da si u vezi ili slobodna: treba ti erotsko ispunjenje i zbližavanje s posebnom osobom. Međutim, rijetkima će to doista uspjeti. Budi oprezna, mogla bi ostati slomljena srca. 

Posao: Bez problema ćeš prije Božića ponovno pritisnuti gas i skinuti sve svoje obveze sa popisa. Također ćeš biti dobar timski radnik i bit ćeš uvijek spremna kada kolega zatreba tvoju pomoć. Financijski sve također izgleda dobro: ako još uvijek tražiš poklon u zadnji tren, možeš pronaći pravu stvar.

Zdravlje: Što više sporta i akcije ovaj tjedan, to ćeš se bolje osjećati. Potreban ti je fizički napor da usmjeriš snažnu energiju Marsa na smislen način. Tada ti ni božićno ludilo ne može naškoditi. 

Rak

Ljubav: Ovo će biti uzbudljiv Božić. Venera i Jupiter nude izazovne utjecaje i upozoravaju na stres kada zajedno kupujete u zadnji tren ili posjećujete obitelj za vrijeme praznika. Parovi trebaju sada puno strpljenja. Premda su samci komunikativni i druželjubivi, ljubavnika svog života još neće upoznati.

Posao: Tvoje zvijezde pokazuju da si još uvijek pod velikim pritiskom pred Božić. Stres se ne može izbjeći. Međutim, Uran i Neptun osiguravaju da osvajaš bodove fleksibilnošću i super intuicijom. Dobro kontroliraš svoje financije. Štedljivija si i trošiš samo onoliko koliko je potrebno za Božić.

Zdravlje: Uran i Neptun pokazuju da ti trenutačno treba puno slobode. Vrijeme za sebe, čitanje dobre knjige, puno spavanja i poneko promišljanje o životu: To je ono pravo. Ostavi stres zbog poklona iza sebe. Umjesto toga se radije počasti wellnessom i opuštanjem sa svojim najdražima.

Lav

Ljubav: Zvijezde ti sada daju puno entuzijazma u ljubavi. Erotski Mars potiče da ti se za Božić radi sve što je još zabavnije u dvoje. Samci također pokazuju kakvi sofisticirani zavodnici mogu biti. Nose te intenzivne emocije.

Posao: Mars i Jupiter donose novi entuzijazam i puno energije prije i tijekom Božića. Tvoji ciljevi su jasni i u tren oka ćeš uvjeriti druge u njih. Priznanje ti je zajamčeno i svatko tko želi preuzeti veću odgovornost može to učiniti. Financijska situacija se dugoročno razvija vrlo stabilno.

Zdravlje: Mars ti sada daje puno energije. Doista napreduješ u sportu i čak i nakon dugog dana i dalje imaš želju za vježbanjem i akcijom navečer. 

Djevica

Ljubav: Venera sada čini samce izuzetno karizmatičnima i seksepilnima. Sada je dobro vrijeme za flertom i zaljubljivanje. Parovi osjećaju snažnu privlačnost prema svom partneru, mogu obnoviti ljubav tijekom Božića i uživati u nježnoj romansi. Konflikti se mogu riješiti.

Posao: Tvoje prodajne brojke će se povećati, dobit ćeš priznanje na svom poslu, a financijska pitanja također se mogu razjasniti na najbolji mogući način. Venera te također podržava i donosi doista dobre ideje za buduće projekte kreativnim umovima tijekom Božića.

Zdravlje: Razmišljat ćeš moderno i bit ćeš svjesna koliko je važan zdrav način života. Imat ćeš veliku želju brinuti se o sebi i fokusirati se na više dobrobiti. Za sport ti, međutim, nedostaje motivacije. Za praznike ćeš radije ležati na trosjedu i dobro se naspavati.

Vaga 

Ljubav: Venera ti neće biti baš najbolje naklonjena ovaj tjedan i tijekom Božića. Parovima je potreban siguran instinkt kako bi njegovali svoju vezu. Sada treba puno više nego samo slušati i biti tu za drugu osobu. Trebala bi se suzdržati od kritičkih komentara. Slobodni vole biti samostalni, ali tijekom Božića pomalo će ti nedostajati partnerova blizina i nježnost.

Posao: Ovaj tjedan ćeš svoj novac obično trošiti na razne sitnice. Manje je sada više. Imat ćeš osjećaj za značajne inovacije. Ažuriranja računala i tehničkih uređaja donijet će ti željene učinke.

Zdravlje: Kao tipična vaga si pravi hedonist. Uvijek ćeš se prepuštati dobrim stvarima, a sada je pravo vrijeme za to. Neptun ti osigurava maksimalno opuštanje – uživaj! 

 

Škorpion

Ljubav: Ovaj tjedan ćeš pokazati koliko možeš biti tolerantna i empatična. Parovi će imati puno razumijevanja za partnera, a zajednički razgovori dobro će prolaziti. Venera osigurava sklad i bliskost. Samci odlaze na božićne zabave i marljivo flertuju. Zahvaljujući Veneri, brzo će zaiskriti, ali će se početni ljubavni plamen također jako brzo ugasiti. 

Posao: Očekuje te sjajan tjedan, jer Merkur je povoljan za tebe, što znači dobru zaradu. Pametno ćeš koristiti svoj novac. Na poslu je mirno jer Venera potiče kolegijalni sklad i dobru suradnju.

Zdravlje: Venera se tijekom blagdana ponaša poput kozmičkog anđela čuvara. Svjesno ćeš izbjegavati stres u slobodno vrijeme i imat ćeš potrebu za tjelovježbom. Božić slavi kod kuće opušteno i uživaj u blizini svojih najmilijih.

Strijelac 

Ljubav: Samci žele žestoko proslaviti ove blagdane i spremni su na seksi flert. Nećeš propustiti ni jedan božićni domjenak kako bi skrenula pozornost na sebe. Jupiter ti omogućuje da zablistaš i privlačiš zanimljive ljude. Parovi će intenzivno uživati u intimi, erotici i svemu lijepom.

Posao: Sretan planet Jupiter osigurat će ti sklad na poslu i dovest će nadređene ili druge važne osobe u pravo raspoloženje za tebe. Financije također izgledaju dobro. Pronađi last minute darove po povoljnim cijenama.

Zdravlje: Jupiter i Saturn donose opuštene vibracije i bude tvoju radost života. Priušti si odmor za Božić, uživaj i brini se za sebe. Kultura, umjetnost ili jednostavno prekrasan ambijent sada jako pozitivno djeluju na tvoju dušu. Lako ćeš se opustiti i prepustiti guštima…

Horoskop Otkrivamo savršeni božićni film za svaki horoskopski znak

Posjeti Miss7.24sata.hr