Tjedni horoskop: 'Crni mjesec' ili Lilith mnogima bi mogao pomrsiti račune. Evo na što treba paziti

Instagram @moyamii
Vidi originalni članak
  • Dok su mnogi obožavatelji horoskopa upoznati sa Suncem, Mjesecom, Merkurom i Venerom, ne znaju svi Lilith
  • Također nazvana crni mjesec, Lilith je točka u mjesečevoj orbiti koja je najudaljenija od Zemlje
  • Ono što je posebno u ovom tjednu: Lilith mijenja znak i prelazi iz djevice u vagu

U astrologiji Lilith ima puno veze s našim osjećajima. Uostalom, to je izravno povezano s mjesecom, koji predstavlja osjećaje. Ali, što se događa s našim osjećajima kada je mjesec na točki svoje orbite najudaljenijoj od Zemlje? Postaju hladniji i možemo se bolje distancirati od njih. A upravo će se to sada dogoditi, pa treba biti oprezan sa svojim emocijama te ih trebamo maksimalno pokušati kontrolirati. 

Tjedni horoskop od 24. do 30. lipnja 2024. godine

Lilith ovaj tjedan dobiva vjetar u leđa od Saturna, koji je retrogradan. Retrogradnost uvijek predstavlja fazu osvrtanja i razmišljanja. Budući da je Saturn trenutačno u osjetljivom horoskopskom znaku riba, također zahtijeva beskompromisno otpuštanje svih i svega što stoji na putu našem duhovnom rastu ili mu ne služi.

Ovaj tjedan ćemo također doživjeti izazovan susret komunikatora Merkura s ranjenim iscjeliteljem Hironom. Oba planeta formiraju kvadrat 28. lipnja. U našim životima ova bi konstelacija mogla naći svoj pandan u razgovorima u kojima se raspravlja o bolnim stvarima koje sada treba zaliječiti. Međutim, nema jamstva za dobar ishod. Također je moguće da ćemo izreći neke stvari koje će ostaviti rane koje neće moći tako lako zacijeliti. Stoga je potreban oprez i o svemu treba dobro dva puta promisliti – prije nego se uopće progovori…

Jarac

Ljubav: Zvijezde ti trenutačno ne šalju puno romantičnih impulsa. Ali, erotski Mars će slobodnima ipak dati malo poleta pa ćeš koketirati s više osoba i nećeš imati ništa protiv brzog seksa. U svojoj vezi izazivat ćeš ljubomoru s malim flertovima sa strancima. Tvoj partner će se ljutiti, ali Mars će vam pomoći da riješite nesuglasice u krevetu.

Posao: Financijski planet Merkur nije baš najpovoljniji za tebe. Možeš se suočiti s neočekivanim troškovima. Dobro je što Saturn ipak podržava tvoje dugoročno planiranje. Možeš organizirati svoje troškove i vidjeti postoji li još koji otvoren potencijal uštede koji možeš iskoristiti. Međutim, kreativne planove još trebaš poboljšati prije nego što konačno budu spremni za provedbu.

Zdravlje: Bit ćeš puna snage. S jakim Marsom ništa ti neće biti previše. U slobodno vrijeme odgovarat će ti boravak na svježem zraku. Mars i Saturn potiču tvoju želju za vježbanjem. Moći ćeš se dobro disciplinirati i dosljedno provoditi dobre odluke.

Vodenjak

Ljubav: Jupiter je tvoj srećonoša i pomoći će tvojoj ljubavi da blista. Samci će imati veliku priliku pronaći ljubav. Što se sporije približavaš određenoj osobi, veća je vjerojatnost da će ti susret obećati trajnu sreću. Ako si vezi, osoba koju voliš može se sada osloniti na tebe. Sve će biti super! 

Posao: Sada imaš dobro oko za sve što vrijedi i radit ćeš na svom napredovanju. Jupiter potiče tvoj imidž i predstavit ćeš se u najboljem svijetlu. Sada si spremna preuzeti više odgovornosti u timu. Ali, još moraš posložiti nekoliko organizacijskih detalja da sve bude gotovo na vrijeme i da ti ništa ne promakne.

Zdravlje: Polako u slobodno vrijeme! Mars ti trenutačno daje manje energije za sport i akciju. Definitivno trebaš usporiti tempo. S druge strane, Jupiter djeluje kao pokretač tvog dobrog raspoloženja. Koncentrirat ćeš se na lijepe stvari i više uživati u trenutku.

Ribe

Ljubav: Dva planeta ljubavi, Venera i Mars, pružaju ti sada pravi „wow efekt“. Slobodni će uživati u flertovanju i uskoro bi mogla razviti dublje osjećaje s neočekivanom osobom. U vezi doživljavate raznoliku fazu u kojoj ćete se dobro slagati i slaviti svoju ljubav.

Posao: Imat ćeš puno hrabrosti i moći ćeš preuzeti i veće profesionalne projekte. Razvijat ćeš prave ideje i osiguravati da sve ostane izvedivo. Merkur će postati tvoj financijski vodič. Sada možeš pratiti posebne ponude. Šlag na torti za tvoj uspješan tjedan: Venera će ti pomoći da postigneš više harmonije u odnosima s kolegama. Također ćeš brzo uspostavljati vezu s menadžerskim timom.

Zdravlje: Mars ti sada daje energetski poticaj koji će ti pomoći da ostvariš čak i ambiciozne sportske ciljeve. Trenirat ćeš i biti aktivna u svakodnevnom životu. Ali, također ćeš biti u prvom planu kada je u pitanju zabava i opuštanje. Pazi da ne pretjeraš! 

Ovan

Ljubav: U vezi se javlja nemir. Imat ćeš tendenciju započeti nepotrebne rasprave, jer te Merkur i Venera čine malo preagresivnom. Ili je tvoj dragi malo osjetljiviji? Vjerojatno malo od oba. Ako si slobodna, bit ćeš prilično hrabra kada je riječ o spojevima. Imat ćeš uspjeha! Samo cool! 

Posao: Trenutačno postoji mali problem s timskim radom. Imat ćeš čvrste ideje o tome kako želiš organizirati svoj posao i svoje zadatke. Ali, tvoji kolege imaju drugačije mišljenje. Oprez i sabranost pomoći će ti u komunikaciji i svim financijskim pitanjima. Budući da ti poslovni planet Merkur trenutačno nije naklonjen, možeš si spontano uzeti i slobodan dan.

Zdravlje: Sunce, Merkur i Venera kreću se izazovno prema tvom znaku. To možeš shvatiti kao poziv da malo opuštenije provedeš svoje slobodno vrijeme. Potrebno ti je više vremena za oporavak i njegu. Uživaj u ugodnoj večeri na kauču. Čak ni vatreni znak poput tebe ne može uvijek biti u akciji. Sada je vrijeme za punjenje baterija.

Horoskop Muškarce rođene u ova 4 horoskopska znaka nije lako osvojiti. Da čujemo, tko je tvrd orah?

Bik

Ljubav: Ravnoteža i sklad glavne su teme za tebe ovog tjedna. Dva ljubavna planeta, Venera i Mars, promiču tvoju senzualnu i empatičnu stranu i čine te punom ljubavi u vezi. Ako si slobodna, bit ćeš galantna kada flertuješ. Netko će te primijetiti i učiniti da ti srce brže zakuca. Uskoro ćeš biti potpuno zaljubljena i lebdjet ćeš na ružičastom oblaku.

Posao: Sreća u ljubavi i na poslu: Ovaj tjedan će doista dobro početi za tebe! Merkur potiče tvoju karijeru. Čini to na nježan način – što god tebi najviše odgovara. Sve kreativno bit će ti lako. Također ćeš razvijati izvrsne vještine u umrežavanju i održavanju kontakata. Ali, to nije sve: Mars i Uran pomoći će ti da budeš vrlo vješta u svemu tehničkom te kada je u pitanju tvoj osobni razvoj. Dat ćeš sve od sebe i biti uspješna! 

Zdravlje: Koliko god ti bilo naporno na poslu, slobodno vrijeme ćeš provoditi opušteno. Sretan trio Sunca, Venere i Marsa te sada izgrađuje i omogućuje ti da zablistaš. Općenito ćeš razmišljati pozitivnije i privlačiti lijepe trenutke. Sada također imaš osjećaj što je dobro za tebe i sve radiš kako treba iz perspektive zvijezda.

Blizanci

Ljubav: Slobodni će blistati poput ljetnog sunca i bit će raspoloženi za zabave, flertove i erotske trnce. Sretan planet Jupiter bit će čvrsto uz tebe i omogućiti ti upoznavanje posebnih ljudi. Brzo ćeš razviti dublje osjećaje. Ako si već u vezi, Jupiter će ti pomoći u postizanju zajedničkih ciljeva. 

Posao: Jupiter će također pokazati svoj pozitivan učinak i na poslu: moći ćeš prepoznati povoljne prilike brže nego inače. Bit će i više u tome za tebe kada je u pitanju novac. Netko bi ti mogao iznenada vratiti dug. Ili ćeš na putu do trgovine u džepu naći novčanicu na koju si potpuno zaboravila. U svakom slučaju, sve upućuje na dobro ovaj tjedan.

Zdravlje: Osjećat ćeš više zadovoljstva u svom životu. Jupiter te sada izgrađuje i jača. Vrijeme je općenito dobro za sve vezano uz kondiciju i dobrobit. Pronaći ćeš odgovore na svoja osobna pitanja i vidjeti kako možeš razviti još veću dobrobit i mentalnu snagu. Idealno je vrijeme za unošenje pozitivnih rituala u svoj svakodnevni život.

Rak

Ljubav: Postoje posebna vremena kada je sve kako baš treba biti. A sada si upravo u takvoj fazi! Sunce, Venera i Mars, tri najvažnija planeta su uz tebe za sve što je vezano za požudu i ljubav. Sunce čini da sjajiš iznutra i pomaže ti da zračiš svojim šarmom. Venera te čini prijemčivom za romantičnu stranu ljubavi, a Mars pokreće tvoju strast. Posvuda ćeš vidjeti ružičasta srca i uživati u svakom trenutku sa svojom najdražom osobom. Samci imaju najveće šanse pronaći pravu ljubav! 

Posao: Varaš se ako misliš da će ti na umu biti samo ljubav. Budući da poslovni planet Merkur također prolazi kroz znak raka, ti ćeš se gorljivo truditi na poslu. Radit ćeš koncentrirano i pokazati svoj talent za umrežavanje. Uspostavljat ćeš kontakte s potencijalnim kupcima. Moći ćeš napredovati na poslu i dobiti više za sebe u razgovorima o plaći. A tu je i Mars: pomoći će ti da druge oduševiš svojim idejama. Svakako ih predstavi, dobit ćeš puno aplauza!

Zdravlje: Želiš nešto doživjeti, i hoćeš. Prednjačit ćeš u svemu što život čini ljepšim. Ali, nemoj pretjerivati. Kao vodeni znak imat ćeš dobar osjećaj kada je previše. Točno ćeš znaš kada treba stati pa ćeš  uživati bez imalo žaljenja. Bit ćeš u formi i puna optimizma. Sada je vrijeme rakova i to ćeš osjetiti na vrlo ugodan način!

Lav

Ljubav: Trenutačno imaš vlastito shvaćanje pravde i ponekad ćeš režati na partnera. Uopće ne podnosiš kritiku. Ali brzo ćeš se opet smiriti i za tren ćete se opet zajedno smijati. Mars će te učiniti prgavom. Ali, Jupiter će ti pomoći da se usredotočiš na pozitivne stvari. Slobodni će jedino odabranim osobama dopuštati da im se približe. Svatko tko misli da se može okomiti na tebe oštrim primjedbama, odmah će biti prekrižen.

Posao: Jupiter potiče tvoje dobre odnose s ljudima koji su ti važni, ali i napredak u karijeri. Osigurat ćeš da se sve radi pošteno u tvom timu, na financijskoj razini i u tvojim ugovorima. Međutim, trenutačno si manje sposobna tolerirati stres oko rokova te vremenski pritisak. I još jedan savjet za kraj: najbolje rezultate postići ćeš kada ćeš raditi za sebe.

Zdravlje: Radije ćeš se sunčati ili ljuljati u visećoj mreži nego ići na planinarske ture. Možeš si dopustiti ovu lijenu fazu. Jupiter se brine da ti kondicija ne trpi. Idi u šetnje, odaberi posebno lijepu rutu da se odmoriš psihički. 

Djevica

Ljubav: Glasnik ljubavi Venera i erotični Mars učinit će te neodoljivom kao samca. Bit ćeš karizmatična i djelovat ćeš privlačno. Vjerojatno ćeš imati puno obožavatelja! Parovi će ponovno svjesnije cijeniti svoje zajedničko vrijeme. Empatija i nježnost dobri su za vašu vezu.

Posao: Merkur i Venera daju ti sada poticaje za kreativne zadatke. Razvijat ćeš stilske ideje i također imati ambiciju nastaviti karijeru. Dobro ćeš komunicirati sa svojim poslovnim okruženjem, postizati dobre rezultate u umrežavanju, a moguć je i financijski uspjeh. Sada su ti sva vrata otvorena.

Zdravlje: Mars ti donosi novu snagu. U formi si, možeš se nositi sa svakodnevnim životom i pronaći vremena za uspješno planiranje slobodnog vremena, koje je sada više usmjereno na akciju i sport. Ali, također ćeš uživati u renoviranju ili redizajnu svog doma, jer će ti Uran, izvor ideja, dati najbolje impulse za sve novo i za značajne promjene.

Vaga

Ljubav: Sunce i Venera ukazuju na blagi stres u vezi. Sada vam treba više strpljenja jedno s drugim. Ono što je sjajno je to što Jupiter osigurava da možete razgovarati o svemu i riješiti sve nesuglasice. Kao samac možeš uživati u svojoj slobodi. Osjećat ćeš se ugodno solo. Kada je riječ o osjećajima, trenutačno nisi toliko osjetljiva i ništa ti ne nedostaje. Ali, tvoje vrijeme tek dolazi.

Posao: Napeti utjecaji Sunca i Merkura izazivaju tvoj skepticizam. Nećeš propustiti niti jedan detalj i ponekad ćeš se čak zapetljati. Puno ćeš razmišljati o svom novcu. Želiš isplativije planirati i pozitivno promijeniti svoju trenutačnu situaciju. Ali, za to treba vremena. Sada je potrebno strpljenje, a ne brza akcija.

Zdravlje: Općenita astrološka vremenska situacija preporučuje da se opustiš i usredotočiš na više njege i dobrobiti. Trenutačno ti samo treba više vremena za sebe i svoje misli. Najbolje ćeš se opuštati uz laganu hranu bogatu vitaminima i razgovor s pozitivnim ljudima.

Škorpion

Ljubav: Glasnik ljubavi Venera i komunikator Merkur rade zajedno kako bi osigurali sklad i romantiku u tvojoj vezi. Moći ćete intenzivno uživati  zajedno. Imat ćete puno razumijevanja jedno za drugo. Ako si slobodna, Venera će ti dati zeleno svjetlo za spoj. Vrijedi se smiješiti i slati lajkove dok flertuješ.

Posao: Sunce, Merkur i Venera trenutačno oblikuju sasvim povoljnu fazu. Tvoje poslovne i financijske strategije dobro su promišljene i održive. Pazit ćeš na svoju karijeru i iskorištavati sve što ti donosi financijske prednosti. Kada ćeš ugovarati dobre uvjete, pokazat ćeš klasu.

Zdravlje: Harmonična mješavina Sunca i Venere osigurava ti novo samopouzdanje i ugodan stav prema životu ovog tjedna. Wellness i sve ono što miluje dušu pružat će ti puno veselja. Zvijezde će također poticati tvoju unutarnju ravnotežu. Ipak, bit ćeš manje ambiciozna kada je sport u pitanju. Ležaljka ili viseća mreža jednostavno će te mamiti više od trčanja.

Strijelac 

Ljubav: Jupiter i Saturn sugeriraju da preispitaš svoju vezu. Druga osoba bi trebala obratiti više pažnje na tebe, inače ćeš biti sklona koketiranju s drugima. Slobodne će biti teško uhvatiti. Tvoja sloboda ti je trenutačno važnija od bilo čega drugog. Velika ljubav još može čekati. Sada je fokus na zabavi.

Posao: Merkur, planet koji ima najjači utjecaj na područja poslova i financija, čini mnoge sjajnima. Međutim, ti ćeš proći malo ispod radara ovaj tjedan. Jupiter i Saturn su kritični i ukazuju na to da je osobito važno da budeš precizna u svim dogovorima ili ugovorima i da ništa ne previdiš. Pažljivo pročitaj sva sitna slova i, ako si u nedoumici, odgodi odluku. To se osobito odnosi na dugoročne financijske obveze.

Zdravlje: Kao tipičnom strijelcu potrebna ti je promjena okoline i novi impulsi za tvoj budni um u redovitim intervalima. Također si ponekad sklona biti potpuno otvorena za granična iskustva. Ali, ovaj tjedan je bolje da se držiš podalje od svega što opija ili na drugi način utječe na tvoju osobnost. Saturn i Neptun preporučuju meditaciju, vježbe opuštanja i više odmora.

Horoskop Ovi horoskopski znakovi su supertalentirani za zaraditi i uštedjeti novac. Njihove su kasice uvijek pune

Posjeti Miss7.24sata.hr