Tjedni horoskop: 3 znaka pronaći će veliku ljubav, a nekima će se stvari u vezi preokrenuti naglavačke!

Instagram @hannaschonberg Foto: Instagram @hannaschonberg
Vidi originalni članak
  • Dobro došla u sezonu vladavine horoskopskog znaka škorpiona koja počinje 23. listopada
  • Što to znači? Pa... Svi ćemo osjetiti energije tipične za ovaj znak: intenzivne emocije i unutarnje promjene
  • Sa škorpionom započinje vrijeme duboke transformacije koja će od nas zahtijevati još malo truda do kraja godine 

U srijedu počinje vladavina horoskopskog znaka škorpiona. Prije svega treba spomenuti veliku transformativnu moć ovog znaka. Intenzivna promjena nije uvijek laka, jer iznenada na vidjelo izlaze stvari koje imaju karakter gotovo pa tabua - i onda ih treba sagledati i promijeniti. To može biti bolno, ali također nudi priliku za duboku obnovu i osobni razvoj.

Tjedni horoskop od 21. do 27. listopada 2024. godine

Vodeni znak škorpion predstavlja duboke, često nedokučive osjećaje koji leže u nama. Ove sezone intenzivnije ćemo se suočavati sa svojim emocijama. Škorpion se također bavi temama (ne)moći te kontrole. Sada možemo intuitivno osjetiti kada nešto nije u redu, na primjer kada netko zlorabi svoju moć ili pokušava izvršiti kontrolu nad nama. Suprotno tome, mi smo također u iskušenju da to učinimo svojim kolegama kako bismo progurali svoje planove. Savršeno je vrijeme za iskrene razgovore u vezi i na poslu te istraživanje skrivenih motiva. Na poslu će briljirati jarci, ribe i rakovi, a vodenjaci, ovnovi i lavovi mogli bi pronaći veliku ljubav.  

Jarac

Ljubav: Venera je u vatrenom strijelcu pa će se neke stvari kod flerta događati brže nego što bi to željela. A ti ćeš vjerojatno odgovoriti povlačenjem! Prvo moraš organizirati svoje misli, a to može potrajati. Ovaj tjedan ti vjerojatno neće puno toga za ponuditi u ljubavnom smislu. Ponekad će doći do trzavica u vezi pa moraš razjasniti temeljna pitanja. Ali, molimo te da to učiniš diplomatski i bez osuđivanja svog sugovornika. Onda ćete na kraju vas dvoje izaći jači iz ovog ne baš tako lakog tjedna. Samcima se savjetuje da uzmu stanku u spojevima.

Posao: Na poslu, međutim, stvari stoje potpuno drugačije: Merkur ti povećava šanse da sada dobiješ doista unosan posao. Točno ćeš znati što moraš napraviti kako bi postigla maksimalan uspjeh. Tvoj taktički genij se budi i daje ti poticaj u karijeri i priliku da dobiješ nagradu za svoje vještine. Tvoje vještine kao vođe će zablistati - tvoj cijeli tim će imati koristi od toga.

Zdravlje: Psihički si sada izuzetno jaka, ali tvoja kondicija trenutno malo slabi. Mars, planet snage, u napetosti je s tobom i stoga djeluje više kao kraljivac, nego kao davatelj snage. Bilo bi dobro da u slobodno vrijeme usporiš i više se fokusiraš na opuštanje. Nemoj se naprezati, samo radi ono što osjećaš da ti čini dobro. Ne moraš sada dokazivati svoju disciplinu.

Vodenjak

Ljubav: Ponekad ti je teško izraziti svoje osjećaje. Ali, ovaj tjedan stvari su drugačije. Venera te otvara i pomaže ti. Sada vlada tvoja strast - i rado ćeš joj se prepustiti. Spremna si dati svoje srce. Samci bi mogli pronaći veliku ljubav. Parovi također uživaju, jer ne želite objašnjavati i secirati ljubav, nego je intenzivno proživljavati. Isključi glavu i samo slušaj svoje srce.

Posao: Teško ti je zadržati koncentraciju i savjesno obavljati svoje poslove. Naravno, kad si tako puna ljubavi! Posao će ponekad biti u drugom planu. A to i nije tako loše, jer Merkur je ionako u napetosti i ne bi puno napredovala. Novac ti sada vrlo brzo klizi kroz prste. Izbjegavaj veće trgovačke centre i sve što bi te moglo dovesti u napast. 

Zdravlje: Mars ti trenutačno ne daje dovoljno energije. Ali, umjesto da se živciraš zbog toga, samo se nasmiješi. Tvoja velika snaga ovog tjedna: koncentriraj se na lijepe aspekte i iz njih crpi snagu. Sve do srijede sunce će ti pomoći da uživaš u onome što ti ide dobro i što te veseli. Osvajat ćeš okolinu svojom toplom prirodom i uživati u zajedničkom vremenu još intenzivnije nego inače.

Ribe

Ljubav: U svakodnevnom životu moglo bi doći do manjih trzavica. Venera potiče tvoju agresivnost i pa ćeš jasnije pokazivati kada ti nešto ne odgovara. To bi moglo iritirati tvog partnera. Samci će biti izbirljivi: ako nisi potpuno sigurna, prestani flertovati. Ali, ako imaš osjećaj da bi nešto moglo biti od flerta, svojim trikovima zavođenja mogla bi ući u ozbiljnu vezu. Mars sada zaslađuje i erotsku stranu ljubavi. Svađe će partneri rješavati u spavaćoj sobi. 

Posao: Imaš sve što ti je potrebno za uspjeh ovog tjedna. Dobro ti ide retorika i djelovat ćeš vrlo uvjerljivo. Ali, također ćeš biti dobra u planiranju, organiziranju i taktiziranju te u pronicanju u složene odnose, njihovom ispitivanju i izvlačenju pravih zaključaka iz njih. Tvoj izvrstan osjećaj za novac savršeno će zaokružiti ovaj tjedan.

Zdravlje: Trebaju ti tihi i mirni trenuci da pronađeš svoje blagostanje. Kako je dobro da Mars ublažuje tvoje unutarnje nestrpljenje. Jednostavno slijedi svoj osjećaj, jer Neptun sada jača tvoju intuiciju.

Ovan

Ljubav: Ljubavni život sada postaje strastven, intenzivan. Ali, između ćeš imati dovoljno slobode za sebe i svoje osobne interese. Inače, ljubav ti sprema puno toga, a za to se brine Venera, koja zrači iz vatrenog i pustolovnog strijelca, a također raspaljuje tvoju žeđ za avanturom. Isprobavati nove stvari zajedno i zabavljati se: to je trenutačno najbolje za tebe. Slobodne će privlačiti flert. Nemoj previše oklijevati, prepusti se i iznenadi kuda će te odvesti.

Posao: Razvijat ćeš jednu ideju za drugom - a neke od njih imaju potencijal. Ali, jednostavno nemaš hrabrosti za veće poslove. Započet ćeš puno stvari i ništa nećeš završiti. Naravno, to može stvoriti kaos. Ali, kaže se da genij dobro kontrolira kaos pa ćeš juriti kroz tjedan sa zanimljivim pristupima i kratkoročnim uspjesima. Međutim, strategije koje sada razvijaš još nisu dugoročno održive.

Zdravlje: Je li moguće da se precjenjuješ? Barem tako sugerira Mars. Slobodno vrijeme izgledat će ti slično kao kad si na poslu: imat ćeš gomilu ideja o tome što želiš raditi. Ali kad počneš, odjednom ti se više neće dati. To znači da ćeš se navečer češće naći na kauču. 

Bik

Ljubav: U zraku se osjeća pucketanje koje rasplamsava tvoju strast u kojoj ćeš intenzivno uživati. Erotski Mars šalje ti sada vrlo požudne impulse pa ljubav ovaj tjedan ljubav ima kod tebe veliki prioritet. A to vrijedi isključivo za parove. Samci će tražiti svoju srodnu dušu. Ako ti se netko svidi, razgovaraj s njim. Bit ćeš jako dobro prihvaćena.

Posao: Trenutačno postoje lagane prepreke na poslu. Merkur je točno nasuprot tebe i suočava te sa stvarima koje ti baš i ne odgovaraju. Pojavljuju se pogreške, projekti se odgađaju i stvari jednostavno ne idu naprijed. Naravno da ti to smeta. Ali, ne bi te trebalo dovesti u iskušenje da počneš očajavati. Pokušaj se prepustiti toku i iskoristiti okolnosti u svoju korist. Budi otvorena za nove putove i za tuđe ideje, umjesto da se tvrdoglavo držiš plana koji si napravila. 

Zdravlje: Aktivno provođenje slobodnog vremena ti trenutačno baš ne odgovara. Posao te pomalo iscrpljuje pa čezneš za opuštajućim trenucima navečer. A i za finim stvarima: posebnom čokoladom, koja je malo skuplja, ali je boljeg okusa, omiljenim parfemom umjesto jeftinije verzije. A dobro bi ti došao i posjet toplicama. To će ti podići raspoloženje i motivirati te za sljedeći dan. Budući da, kao bik, prirodno imaš smisla za financije, sigurno imaš rezerve u stražnjem džepu koje sada možeš iskoristiti. 

Blizanci

Ljubav: Venera će te suočiti s ne baš tako lijepim stranama veze koje si inače sklona ignorirati. Ali, to sada nije dobra ideja. U idealnom slučaju već si prošli tjedan imala prve razjašnjavajuće rasprave. Ali to vjerojatno nije bilo dovoljno, stoga budi spremna na nastavak ozbiljnih razgovora. Samci mogu shvatiti da su jurili za iluzijom. Spoznaja je uvijek prvi put. Omogućuje ti promjenu načina razmišljanja – i uskoro ćeš ponovno privući sreću.

Posao: U ponedjeljak će mjesec u blizancima djelovati kao izvor ideja. Zapiši svoje ideje, među njima bi mogao biti bljesak inspiracije. Ali, nemoj ih još početi provoditi. Merkur je trenutačno zauzet drugim znakovima i nije ti naklonjen. Bolje je ne pokretati nove projekte. Radije razjasni otvorena pitanja i dovrši ono čime se već dugo baviš. Trenutačno ne bi trebala trošiti previše novaca.

Zdravlje: Sunce će ti dati osnovnu energiju potrebnu do srijede i prije svega pozitivan pogled na stvari. Čak i kada stvari postanu malo napete, nećeš gubiti osmijeh. A to će imati vrlo atraktivan učinak na ljude oko tebe. Čeka te puno zabave s obitelji, prijateljima i novim poznanicima.  

Rak

Ljubav: Prva polovica tjedna donosi neke senzualne vrhunce za tebe. Mjesec u raku razmazit će te u utorak i srijedu. Prepustit ćeš se osjećajima i osjećati veliku bliskost s osobom koju voliš. Samci koji traže partnera mogli bi imati sreće: flertovi su obećavajući i također imaju potencijal za nešto dugoročnije. 

Posao: Ali, nije ljubav jedina koja ti sprema lijepe trenutke. Na poslu će stvari ići još bolje, jer Merkur, poslovni planet, podržat će te s retoričkim vještinama, osjećajem za unosne projekte te pravim strategijama za njihovu uspješnu provedbu. Tvoj račun će također imati koristi od toga: sve što ima veze s novcem trenutačno ti ide jako dobro. 

Zdravlje: Uz energetski planet Mars na svojoj strani, sigurno ti ne nedostaje snage i radosti života. Ali, nećeš biti sklona pretjerivanju, nego ćeš uvijek znati kada treba usporiti i kada se trebaš odmoriti. Ovaj tjedan ti donosi i veliku mentalnu snagu.

Lav

Ljubav: Čekaju te zlatni jesenji dani, jer je Venera uz tebe i budi tvoju strast. Naravno da ćeš, kao vatreni znak, uživati u tome. Parovi će uživati kao na početku veze i sve češće će odlaziti u spavaću sobu. Samci će se brže i više upuštati u flert. Ako ti se netko svidi, nemoj oklijevati, nego otvoreno pokaži svoj interes. Samo naprijed, sve će biti u redu!

Posao: Sada ti je prvenstveno ljubav na umu, a posao je u drugom planu. To ti neće puno smetati, jer ćeš prilično vješto delegirati svoje obaveze pa će sve biti gotovo na vrijeme. Imat ćeš želju za većim šopingom, ali to sada nije dobra ideja, jer bi mogla kupovati stvari koje ti ne trebaju. 

Zdravlje: Ljubav će te grijati iznutra do srijede. Znat ćeš kako izvući maksimum iz svakog trenutka. Vrijeme s voljenima će ti dati puno snage. 

Djevica

Ljubav: Zvijezde ti ovog tjedna šalju različite signale. Dok se Venera čini vrlo aktivnom i ponekad može učiniti tvog partnera previše direktnim, Mars osigurava sklad i ravnotežu. Možda te baš tvoj dragi iznenadi nekom idejom za koju smatra da je doista izvrsna. Ali, ti ćeš morati dobro razmisliti. Ili će ti flert dati previše izravne nagovještaje pa ćeš se povući. Ali, baš kad pomisliš da to ionako neće uspjeti, uskočit će Mars. Vas dvoje možete razgovarati o tome i na kraju bolje razumjeti što onaj drugi misli i osjeća. Budio malo strpljivija i sve će biti u redu. 

Posao: Odabirat ćeš mudre strategije koje će te dovesti izravno do uspjeha. Merkur te sada čini mentalno budnom. Složena pitanja neće ti biti izazov i na kraju ćeš točno znati što ti je činiti. Drugi će to primijetiti i slijediti te. To će također funkcionirati i zbog tvojih retoričkih vještina. Budući da je poslovni planet Merkur u tvojoj kući komunikacija, učinit će te vještom u razgovorima i pregovorima. Ali, i genijem za novac. Tvoji instinkti za unosan posao sada su sjajni! 

Zdravlje: Na poslu ćeš biti doista aktivna i ozbiljna, ali u slobodno vrijeme ćeš stvari shvaćati puno opuštenije. Radije se udobno smjesti kod kuće i počasti se nečim što ti umiruje dušu. Šetnja prekrasnim krajolikom bolje će ti odgovarati od trake za trčanje. 

Horoskop Kojim horoskopskim znakovima se smiješi bogatstvo? Ovo je lista stvarnih milijunaša, pa vidi...

Vaga 

Ljubav: Zvijezde ti sada pružaju pravu mješavinu strasti i opuštenosti pa možeš uživati u ljubavi u svim njezinim aspektima. Svojim trikovima zavođenja stvarat ćeš senzualne trenutke s partnerom. ali ćeš također stvarati dovoljno prostora za oboje. Očekuje te puno zabavnih aktivnosti s prijateljima. Samci bi iznenada mogli završiti u slatkom flertu. 

Posao: Trenutačno ne vjeruješ u planiranje, nego radije donosiš odluke spontano. To je dobra ideja za manja svakodnevna pitanja. Ali, za važne teme ili veće projekte potrebno je malo više planiranja kako ne bi morala ići nepotrebnim zaobilaznim putevima. Kada kupuješ, drži se svog popisa. Kupuj samo ono što je nužno, umjesto da si dopustiš impulzivnu kupovinu.

Zdravlje: U slobodno vrijeme ćeš se puno zabavljati. Sunce će ti do srijede osigurati potrebnu energiju za to. Ali, također su ti potrebne stanke. To je trenutačno važno jer te Venera sada previše gura. Ne moraš biti vani svaku večer. Kvalitetno vrijeme samo za sebe kod kuće također je dobro. Uspori u drugoj polovici tjedna.

Škorpion

Ljubav: Kada ćeš provoditi vrijeme s osobom koju voliš, uživat ćete oboje. Vas dvoje ćete se strastveno voljeti jer Mars potiče vašu unutarnju vatru. Samci će malo usporiti u potrazi za partnerom. Jednostavno nećeš baš imati volje za flertove. Međutim, ne brini: ionako ne bi našla pravog za tebe.

Posao: Trenutačno si malo nesigurna u ljubavi, ali ne i na poslu. Točno znaš što želiš i kako to najbolje postići. Tvoja strategija je jasna i vodi te izravno do uspjeha. Tvoja osjetila za novac bit će također oštra i nijedna unosna ponuda neće proći neotkrivena. Može se čak dogoditi da ti netko konačno vrati dug ili da dobiješ bonus. U svakom slučaju, tvoj račun će biti dobro popunjen. S Merkurom uz sebe, sve će ti ići jako dobro!

Zdravlje: U slobodno vrijeme bit ćeš potpuno opuštena. Moći ćeš se lako isključiti nakon dugog radnog dana. Mars sada usmjerava tvoj pogled na sve lijepe stvari u svom životu. A također će ti pomoći otkriti kako možeš još više toga integrirati u svoj svakodnevni život. U srijedu sunce prelazi u znak škorpiona: to je početak vrlo snažne faze za tebe. Ponovno ćeš imati više snage na raspolaganju i doista ćeš blistati iznutra.

Strijelac

Ljubav: S Venerom na svojoj strani bit ćeš u naletu ljubavi - i samci će uskoro biti zaljubljeni do ušiju. Od četvrtka do subote grijat će te i vatreni mjesec u lavu. Radit ćeš s dragim sve što je zabavno u dvoje. Parovi će doživjeti ugodno oživljavanje emocija. 

Posao: Bit ćeš zaokupljena ljubavnim životom pa ćeš svoje profesionalne zadatke ponekad ostaviti po strani. A ako će se netko zbog toga žaliti, umiri ga svojim blistavim osmijehom. Trenutačno se teško ljutiti na tebe. Ali, nemoj pretjerivati, jer sretni planet Jupiter je u napetosti i jasno daje do znanja: kad-tad će puknuti svaka nit strpljenja. Obavi barem sve što je hitno. 

Zdravlje: Osjećat ćeš se izvrsno i to će se vidjeti. Uživat ćeš u slobodnom vremenu s društvom. Jednostavno se opusti i uživaj u zabavi! 

Life&style Ovo je najbolji kućni ljubimac za svaki horoskopski znak, a pas je idealan za dva znaka

Posjeti Miss7.24sata.hr