Kakva je tko mladenka, prema horoskopskom znaku: opuštena, perfekcionist, tradicionalna…

Instagram @rimearodaky Kakva mladenka ćeš biti po horoskopu
Vidi originalni članak
  • Horoskop ima za svakoga različito značenje, nekima je čista zabava dok drugi od zvijezda traže važne savjete 
  • Ako vjeruješ astrologiji, tvoju osobnost odredio je datum rođenja pa se to proteže na različite segmente života
  • Pa i na naše ponašanje u najsvečanijem (i najstresnijem) trenutku u životu, kad se udajemo

Nije uvijek lako zadržati prisebnost u ovakvom naletu emocija, u danima prije sklapanja braka, a i na sam Dan D. Naravno, tu je puno posla oko organizacije, pronalazak savršene vjenčanice, organizacija večere, pozivanje rodbine i tako dalje i tako dalje. Međutim, dok neke žene postanu „bridezille“, druge ostaju vrlo opuštene i cool. Znakovi zodijaka različiti pa se tako različito ponašaju i kao mladenke… Bez obzira vjeruješ li u utjecaj zvijezda ili ne, planiranje vjenčanja svakako će biti uzbudljiv izazov.

Vodenjak: Sve da bude jedinstvena

Kao mladenka u horoskopskom znaku vodenjaka, razmišljaš slobodno i individualno. Imaš neobičnu i ekscentričnu osobnost koja se odražava u tvom stilu te umjetničkim modnim odabirima. Možeš postati nepredvidiva, čak pomalo zahtjevna dok težiš biti jedinstvena. U svakom slučaju, ti si mladenka koja s uzbuđenjem očekuje svoje vjenčanje.

Ribe: Romantika na kvadrat

Ako si riba po horoskopu, onda vjerojatno želiš imati vjenčanje iz bajke. Voliš sve što je romantično, lepršavo i slatko, uključujući i prekrasnu haljinu koja će dan princeze učiniti savršenim. Tvoje vjenčanje mora biti kao iz najljepše bajke, gdje je svaki gost sretan.

Ovan: Zna se tko ovdje odlučuje...

Kao mladenka ovan želiš sama odlučivati o svemu. Sve moraš isplanirati do najsitnijih detalja. Želiš barem jednom sve isprobati i brine te moguća dosada. Ne voliš tradiciju, radije ćeš izmisliti nešto svoje i stoga često razmišljaš korak unaprijed. Kako ne bi bila potpuno iscrpljena na svoj veliki dan, trebala bi naučiti opustiti se i delegirati druge da nešto odrade. 

Bik: Poštivanje tradicije

Kao nevjesta bik, privržena si tradiciji i prizemljena si. To također uključuje bijelu vjenčanicu. Uključivat ćeš važne rituale i običaje tijekom dana vjenčanja i stojati iza svojih vrijednosti. Rado ćeš potrošiti malo više novca jer si sklona dizajnerskim dodacima. Kako drugi ne bi imali problema s tobom, bolje im je da te puste da radiš što želiš. 

Blizanci: Mijenjanje odluka baš ne pomaže

Blizanke nisu baš najlakše mladenke. Mijenjat ćeš mišljenje gotovo svake minute. Učinit ćeš sve što možeš da dobiješ vjenčanje o kakvom si sanjala. Tvoje su misli široke i slobodne, pa ti neće smetati da svoje vjenčanje proslaviš u inozemstvu.

Horoskop Znaš li koji je najrjeđi horoskopski znak na svijetu, a u kojem je rođeno najviše ljudi?

Rak: Sve zbog obitelji

Nevjeste rakovi suosjećajne su i pune empatije. Radije ćeš vlastite želje staviti u drugi plan nego razočarati obitelj i prijatelje. Zbog toga se ponekad osjećaš uznemireno. Tiho poslušaj svoj glas i izađi iz zone komfora. Vjenčanje u inozemstvu nikada ne bi bilo opcija za tebe jer previše cijeniš svoju obitelj.

Lav: Kraljica svih nevjesta, naravno

Nevjesta lav je kraljica nevjesta. Želiš se izdvojiti iz gomile i svi trebaju pričati o tebi i tvom savršenom vjenčanju. Želiš slavlje za pamćenje. Tvoj stil odražava tvoju osobnost, sofisticiran, kraljevski. Haljina je isto takva: elegantna i spremna za crveni tepih. Međutim, također očekuješ da se svi ostali drže tvog plana.

Djevica: Savršeno vjenčanje, manje od tog ne može

Kao mladenka djevica si perfekcionist. Želiš sve učiniti još boljim i još nevjerojatnijim te sve sama planiraš i organiziraš. Oprez: tvoj perfekcionizam može kod drugih brzo naići na nerazumijevanje.

Vaga: Sve će umiriti i svaki problem riješiti

Kao mladenka vaga, savršena si posrednica i rješavaš sve probleme, bilo na sastancima s pružateljima usluga ili svađama u obitelji. Sve vrtiš oko malog prsta i točno znaš što reći. To ne može škoditi, osobito na tvom vjenčanju. Tvoja vjenčanica bit će uljepšana savršenim dodatkom: neodoljivim osmijehom.

Škorpion: Zna što želi i što NE želi

Kao škorpion točno znaš što želiš, a što ne želiš i koji je pravi način da to postigneš. Kad ćeš se pripremati za vjenčanje, reći ćeš što misliš. Boje, gosti, dekoracija… sve ćeš imati pod kontrolom i ne bojiš se promjena.

Strijelac: Puno toga prepušta drugima

Kao mladenka strijelac radije ćeš prepustiti drugima da organiziraju tvoje vjenčanje i sanjati o svom savršenom danu. Nikada nećeš razmišljati negativno i gotovo slijepo ćeš vjerovati svojim pružateljima usluga. Uvijek ćeš vidjeti pozitivno u svakoj poteškoći i nećeš dopustiti da ti snovi budu poljuljani.

Jarac: Kontrola i elegancija

Kao nevjesta jarac, jedna si od najneovisnijih. Radije ćeš sve raditi sama i misliti da je upravo to pravi način. Vrlo si prizemljena i točno znaš odakle dolaziš. Ipak, elegancija ti je bitna, osobito kada je u pitanju vjenčanica. Treba biti klasična i elegantna u isto vrijeme, baš poput tebe. 

Horoskop Koji su aduti žena ova 3 horoskopska znaka koji ih čine magično privlačnima

Posjeti Miss7.24sata.hr