4 horoskopska znaka koja imaju najviše sreće u ljubavi i ne znaju što je slomljeno srce

Instagram @audreyafs Foto: Instagram @audreyafs
Vidi originalni članak
  • Kad je ljubav u pitanju, sreća je vrlo često bitan faktor
  • Neki horoskopski znakovi rođeni su pod sretnim zvijezdama i imaju više sreće u ljubavi od drugih
  • Ova 4 horoskopska znaka jednostavno ne znaju što je to slomljeno srce

Imaš li i ti prijatelje kojima je u ljubavi uvijek sve super? Slomljeno srce, bolan prekid i ghosting za njih su strane riječi. Ako i prekinu vezu, uskoro će na vidiku biti nova ljubav. Kod njih je uvijek sve ružičasto i jednostavno teče glatko. Zašto je to tako? Važan faktor je njihov datum rođenja, to jest horoskopski znak. Za ova četiri znaka zvijezde su uvijek dobre kad je riječ o ljubavi.

Bik

Bik živi pod motom „snaga je u smirenosti“. Ništa ne požuruje, nego u vezu ulazi tek kada je 100 posto siguran. Prizeman je i cijeni miran život. Također želi te iste kvalitete kod svog partnera. Skakutanje iz kreveta u krevet za bika ne dolazi u obzir. Žene bikovi žele partnera koji je strpljiv, monogaman i jednostavno uvijek tu za njih. Jednom kada ga pronađu, neće ga tako brzo pustiti.

Rak

Rak je još kao malo dijete želio mirnu i skladnu vezu. Žene rođene u znaku raka su prizemne i tople prirode, što privlači muškarce. Bilo u vezi ili na spojevima, rak uvijek zrači s puno ljubavi i to, naravno, dobiva zauzvrat.

Horoskop Radno mjesto iz snova je zagarantirano za ova 3 horoskopska znaka: uvijek imaju sreće u pronalasku posla

Djevica

Premda djevica nije najromantičniji horoskopski znak, ipak postoji nešto tajanstveno u vezi s njom. Ona točno zna kako smotati muškarce oko malog prsta i vezati ih za sebe. Može biti duhovita i drska, ali i puna ljubavi i brige u isto vrijeme - savršena kombinacija za dobrog partnera.

Ribe

Kako riba to radi? Čak i ako je ovaj vodeni znak suzdržaniji od drugih, muškarci stoje u redu za nju. Pa, to je zbog njihove tajanstvene, a u isto vrijeme tople prirode, Ribe znaju kako osvojiti nekoga i pokloniti mu punu pažnju. Kad joj se netko svidi, ne pušta ga tako brzo.

Horoskop Koliko god se pravili cool, ova 4 znaka se u dubini duše zaista žele vjenčati

Posjeti Miss7.24sata.hr