H&M i Topshop zavladali crvenim tepihom ovogodišnje Met Gale

Guliver Image/Getty Images
Ove godine H&M i Topshop obukli su više poznatih nego na ijednoj dosadašnjoj Met Gali...
Vidi originalni članak

Do prije nekoliko godina, takozvana "brza" moda na crvenom tepihu, posebice onom Met Gale, bila je nešto nezamislivo, no u posljednje vrijeme sve češće na glamuroznim događajim viđamo celebrityje u izdanjima iz H&M-a ili Topshopa. To je bio slučaj i na ovogodišnjoj Met Gali, gdje je više poznatih nego ikada prije izabralo kreacije upravo tih brendova. Tema izložbe "Manus x Machina", koja slavi modu strojne, ali i ručne izrade, nadahnula je mnogr futurističke kreacije, koje brišu tradicionalne granice između tradicija. H&M je već drugu godinu zaredom imao čast odjenuti slavne goste na ovom glamuroznom događaju, a ove godine osmislili su jedinstvene kreacije za Ciaru, Jennifer Hudson, Hailee Steinfeld i brojne druge.


Pjevačica Ciara doslovno je zablistala u mističnoj  i odvažnoj H&M haljini ručne izrade s privjescima Swarovski kristala koji su se spuštali niz dijamantnu ogrlicu, dok su joj leđa bila poluotvorena.

Pjevačica i glumica Jennifer Hudson nosila je svilenu H&M haljinu s bijelim korzetom na kojem su se isticali rukom izrađeni ukrasi 3D perlica, francuski čvorovi i sedefasti cvjetići. Haljinu je upotpunio 1,2 m dugačak šlep.

Smaragdno-zelenu H&M haljinu nosila je glumica i pjevačica Hailee Steinfeld. Korzet je bio načinjen od šljokica prekrivenih organza svilom, a visoki rasporak krasio je dugu svileno-satensku suknju.

U H&M izdanju pojavili su se i modeli Lucky Blue Smith te Pyper America Smith.

Model Amber Valletta i njezin dečko Teddy Charles također su zajedno zablistali u H&M-u.

Topshop je odjenuo model Kate Upton, koja je izgledala savršeno u glamuroznoj metalik haljini s golim ramenom.

I Victoria's Secret anđelica Taylor Hill za Met Galu izabrala je Topshop, a u dugačkoj crnoj haljini s golim leđima, izgledala je super glamurozno.

Topshop se pobrinuo i za menekneski duo Stellu Maxwell i Maryna Linchuk, koje su zablistale u šljokičastim maksi haljinama, zemljanih tonova.

Teško je i razaznati tko je nosio velika dizajnerska imena, a tko brendove koje svi imamo u ormarima, jer su H&M i Topshop definitivno pokazali odlične i jednako glamurozne kreacije.

Posjeti Miss7.24sata.hr