H&M i Olivia Wilde udružili snage

H&M ponosno najavljuje da će Olivia Wilde, glumica i humanitarka, biti novo lice posljednje Conscious Exclusive kampanje. Olivia Wilde, poznata je po svojoj predanosti održivosti i aganžmanu za zaštitu okoliša pojavit će se u kampanji odjevena u komade iz posljednje kolekcije. Conscious Exclusive bit će dostupna u oko 200 trgovina diljem svijeta od 16. travnja 2015.
Vidi originalni članak

“Održivost je jedna od mojih najvećih strasti. Ponosna sam što sam lice H&M Conscious Exclusive kolekcije koja pokazuje svu ljepotu održivosti,” izjavila  je Olivia Wilde.

Tu je globalni utjecaj na ovogodišnju Conscious Exclusive kolekcije, s inspiracijom iz afričkih, azijskih i indijskih kultura kako u krojevima tako i u detaljima. Haljine su okosnica kolekcije, zajedno s ručno nacrtanim printovima dizajniranim posebno za ovu kolekciju.

"Volim izgled ovogodišnje Conscious Exclusive kolekcije. Komadi su puni karaktera s najljepšim printovima, sve napravljeno od održivih materijala ", kaže Ann-Sofie Johansson, H&M voditeljica projekta za novi razvoj.

Svi komadi odjeće i modni dodaci izrađeni se od materijala kao što su organska svila, organski pamuk, lan, Tencel, recikliranog poliestera i Conscious kože. Kolekcija je najnovija faza H&M-ove dugoročne obveze prema više održivoj modi. 

Posjeti Miss7.24sata.hr