Gastronomske poslastice iz Wok by Matija restorana

U neobičnom, ali izrazito privlačnom interijeru koji je uredio poznati dizajner Ivan Littvay u Jablanskoj 24, u zapadnom dijelu Zagreba u srijedu10. rujna je uz brojne poznate osobe otvoren restoran Wok by Matija, poznatog hrvatskog kuhara Matije Nikolića.
Vidi originalni članak

Nakon dva uspješna i kulinarski privlačna gastro punkta u središtu Zagreba, Matija Nikolić je u 110 m2, svog novog restorana smjestio 80 sjedećih mjesta želeći podići nivo svoje usluge na malo višu razinu i ponuditi ljubiteljima svoje kuhinje poznate recepte u nešto luksuznijem okruženju.

Gastro ponuda uz uobičajene specijalitete iz Wok by Matija radinosti bit će obogaćena i jelima bez glutena što će u današnje vrijeme sigurno puno značiti sve većem broju onih koji su dužni paziti na svoju prehranu. Povodom otvorenja osmišljen je i kreiran novi menu za koji je Nikolić inspiraciju pronašao u legendarnim hitovima Halida Bešlića te u Bollywooduskoj sceni te posjetitelja očekuju jela prepoznatljivih naziva i dobro poznatih glazbenih hitova.

Otvorenje Wok by Matija restorana bila je odlična prilika i za mnoge poznate osobe iz javnog i društvenog života Zagreba i Hrvatske da dođu i uživaju u dobro poznatim Wok specijalitetima. Tako su priliku da među prvima isprobaju dio novog menua imali lijepa voditeljica Lana Banely, Ines Preindl, pjevačica Ivana Marić, dizajner Zoran Aragović, pjevačica Anđa Marić, Marko Lasić Nered, ali i mnogi drugi koji su došli uveličati otvaranje novog Matijinog gastro kutka. Kao posebno iznenađenje osoblje restorana je sve prisutne razveselilo i Cheese cake tortom s tostiranim bučinim sjemenkama, što će sigurno biti jedan od specijaliteta ovog atraktivnog restorana.

Da ne bi sve ostalo na gotovim jelima u restoranu je poseban kutak pronašao i poznati brand Brko & Brko u sklopu kojeg će se prodavati ručno rađena domaća tjestenina, domaći sok od bazge po starom bakinom receptu te mnogim Zagrepčanima dobro poznate janjeće kobasice.

U galeriji detaljnije pogledajte više fotografije...

Posjeti Miss7.24sata.hr