Iz Francka dolazi novo rashlađenje za vruće ljetne dane – Franck Cool Up!

Franck Cool Up! Pepermint, Zeleni čaj ili Jabuka Mix preporučamo piti samostalno ili u bezalkoholnoj koktel varijanti sa svježim voćem.
Vidi originalni članak

Predviđa se dugo i vruće ljeto, a temperature već sada ubrzano rastu, pa mnogi osvježenje traže u hladnim napitcima. Upravo zato Franck lansira novi osvježavajući napitak od esencije čaja koji se priprema s vodom i puno leda - Franck Cool Up!  

Učitavam video...

 

Franck Cool Up! je fini napitak bez dodanih umjetnih sladila, aroma i bojila te je prikladan za sve uzraste i konzumaciju u bilo koje doba dana. Dolazi u tri neodoljiva okusa: Pepermint, Zeleni čaj i Jabuka Mix koji savršeno rashlađuju, osvježavaju tijelo i zasigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim. S obzirom da Franck Cool Up! sadrži isključivo prirodne sastojke, riječ je o pravoj kreaciji prirode u čaši koju će ljubitelji prirodnih napitaka posebno cijeniti tijekom cijele godine.     

Učitavam video...

 

Svi Franck Cool Up! okusi savršeni su i za spravljanje raznih laganih, ljetnih bezalkoholnih koktela, pa se primjerice Jabuka Mix odlično sljubljuje s listićima mente i kriškama naranče za savršeni ljetni ugođaj. Ako preferirate malo paprenije osvježenje, dodajte kriške limete i listiće metvice napitku Pepermint, dok je za one koji više vole klasičan okus zelenoga čaja savršena kombinacija Franck Cool Up! Zeleni čaj s kriškama limuna i ploškicama svježeg đumbira. 

Učitavam video...

 

Cool Up! Pepermint, Zeleni čaj i Jabuka Mix dolaze u vidu sirupa u pojedinačnim „“stick“ pakiranjima koje se pomiješa s vodom i ledom, a potražiti ih možete u svom omiljenom kafiću! U nadolazećim ljetnim mjesecima potražite osvježenje u čaši prirodnog bezalkoholnog napitka od esencije čaja, Franck Cool Up!

Na nedavno završenom ATP turniru u Umagu, Franck je predstavio niz degustacija i radionica „Bogati svijet kave“, a na druženju s fanovima uz Franckove Cool Up! koktele osvježili su se i članovi bend S.A.R.S.

 

Učitavam video...

 

Posjeti Miss7.24sata.hr