eNVy room i Bellissima nastavljaju modnu suradnju

Šime Eškinja
Nakon prve uspješne suradnje u nedjelju 22. lipnja je u hotelu Esplanade Zagreb snimljena nova kampanja eNVy room za modnu kuću Bellissima za kolekciju jesen/zima 2014/15.
Vidi originalni članak

Ispred objektiva Šime Eškinje stale su Ester B. i Sara Dj., štićenice agencije Talia models koju uspješno vodi Tihana Harapin Zalepugin. Šminku nove kampanje potpisuje Sanja Agić, dok je za frizuru odgovorna Draška Topić.

Kampanja će biti predstavljena na jesen kada će i druga eNVy room for Bellissima kolekcija biti u prodaji. Kolekcija sadrži sve potrebne komade koje jedna žena treba imati u ormaru.

Kaput, bundica, hlače, jaknice, pencil suknje, lepršave haljine, kompleti i još mnogo toga čine ovu kolekciju jednom zaokruženom cjelinom za svaku ženu koja se želi osjećati ženstveno i posebno. Osim crne i bijele boje, kolekcija je osvježena sa puderasto ružičastom i crvenom bojom.  

"Izuzetno nas veseli nastavak suradnje s modnom kućom Bellissima koja je jedna od vodećih modnih marki u regiji. Kroz Bellissimu naš je dizajn dostupan po pristupačnim cijenama mnogo širem tržištu", rekli su nam Vjeko i Nikica iz eNVy rooma.

U galeriji pogledajte više fotografija...

Posjeti Miss7.24sata.hr