Enni Krainc: Po bojama se vidi kako sam raspoložena

Goran Čižmešija
Lice s naslovnice Enni Krainc kaže da se odijeva prema trenutačnom raspoloženju, a i luda je za tenisicama
Vidi originalni članak

Reci nam ukratko koji stil preferiraš, boje, komade?


Moj stil odijevanja je ležeran i jednostavan, ali istodobno i urban. Nazvala bih to sportskom elegancijom koju uvijek “začinim” nekim zanimljivim detaljem. Odijevam se prema trenutačnom raspoloženju. Budući da je moj ormar pun boja, mogu reći da se po bojama vidi kako sam taj dan raspoložena. Ne pratim slijepo trendove. Za moj stil itekako je važna svima nam dobro poznata izreka: “Manje je više”.

Koliko ti treba da osmisliš kombinaciju? Dogodi li ti se ikad da pomisliš “nemam što obući”?

Priznajem da često “pronjuškam” po street style fotografijama koje mi daju dodatnu inspiraciju što da odjenem kada se nađem ispred svog ormara i kao svaka žena shvatim da “nemam što obući”. U svakom slučaju, street style preferiram više od visoke mode i mislim da po tom pitanju ne zaostajemo za svjetskim metropolama. Hrvati su zaista modno osviješteni.

Koje dizajnere/brendove voliš? Tko su ti stilske inspiracije (ako ih imaš)?

Ne robujem robnim markama, ali volim odjeću s potpisom jer mi je garancija kvalitete i znam da kad izdvojim određenu svotu novca za kvalitetnu stvar, da će ona biti dugo u mom ormaru i da ću je s veseljem obući i za desetak godina. Preferiram Dsquared, Dolce & Gabannu, Stellu McCartney,Valentino..., a nerijetko se iznenadim stvarima u Zari. Sviđa mi se stil Chiare Ferragni! Ležeran je i jednostavan, a uvijek impresivan.

Kakav modni stil njeguju Riječanke?

Za mene su Riječanke jedne od najbolje odjevenih žena, imaju poseban smisao za modu i stil, prate trendove te maksimalno pridaju pažnju odijevanju!

Kupuješ li planski ili impulzivno?

Uvijek kupujem impulzivno, ali pametno kombinirajući s onim što već imam u ormaru. Rijetko kada pogriješim.


Cipele ili torbe? Zašto?

Obožavam i cipele i torbe, ali luda sam za tenisicama. Imam ih u svim bojama. Od torbi sam najvjernija brendu Furla jer je moja obitelj u vlasništvu Furlinih butika.


Što nosiš na fotki za Budi.IN?

ELFS-ovu haljinu iz zadnje kolekcije, zlatne cipele Jimmy Choo i Furlinu torbicu.

Što trenutačno radiš?

Koji su ti hobiji, kako provodiš slobodno vrijeme, što te veseli itd.
Voditeljica sam marketinga u obiteljskoj tvrtki, a sve svoje slobodno vrijeme provodim uz supruga i našeg psa uživajući u čarima ljeta.

Najdraži predmet u ormaru mi je (i zašto)... Trenutačno nove tenisice Dolce&Gabbana i gladijatorice Giuseppe Zanotti kojima me moj suprug nedavno iznenadio.

Omiljeno jelo/piće... Parmigiana/Svježe cijeđeni sok i kava

Posjeti Miss7.24sata.hr