Drugi u nizu modnih hapeninga Diva Coffee&Fashion Corner

Marko Lukunić/PIXSELL
Protekle subote na atraktivnoj lokaciji Ban centra u samom središtu Zagreba održan je drugi u nizu modnih hapeninga Diva Coffee&Fashion Corner na kojem su predstavljeni modeli iz aktualne kolekcije za ljeto modne kuće NEBO, čiji atraktivni kombinezon nosi i naša nova naslovnica DIVE STYLE Iva Balaban!
Vidi originalni članak

Uz Nebo modnu reviju predstavljena je i ljetna must have tunika koju je za Diva Style magazin dizajnirao poznati umjetnik Saša Šekoranja, a tuniku možete kupiti u paketu s Diva Style magazinom ekskluzivno u DM-ovim prodavaonicama za samo 49,90 kn.

Cijelo događanje osvježio je Franck svojim novim osvježavajućim napitkom od esencije čaja koji se priprema s vodom i puno leda - Franck Cool Up!

Franck Cool Up! je fini napitak bez dodanih umjetnih sladila, aroma i bojila te je prikladan za sve uzraste i konzumaciju u bilo koje doba dana. Dolazi u tri neodoljiva okusa: Pepermint, Zeleni čaj i Jabuka Mix koji savršeno rashlađuju, osvježavaju tijelo i zasigurno neće nikoga ostaviti ravnodušnim. S obzirom da Franck Cool Up! sadrži isključivo prirodne sastojke, riječ je o pravoj kreaciji prirode u čaši koju će ljubitelji prirodnih napitaka posebno cijeniti tijekom cijele godine.

Modna kuća Nebo jedna je od najdugovječnijih modnih adresa u Hrvatskoj, poznata po svom nenametljivom ženstvenom stilu i bezvremenskom dizajnu, s retro prizvukom. Njihove kolekcije poznate su po svojoj cjelovitosti, te ponudom koja pokriva sve ženske potrebe, od svakodnevnog i poslovnog odijevanja, do svečanih prilika.

Diva Coffee&Fashion Corner prilika je da u ugodnom  subotnjem druženju uživate u predstavljanju modnih kolekcija domačih dizajnera, na direktan i neposredan način u ležernoj atmosferi, uz jutarnju kavu. Partner projekta je atraktivni Citroen C4 Cactus, koji je pljenio pažnju posjetitelja kao i atraktivne manekenke i modne kolekcije.

Pridružite nam se i ove subote, 4.srpnja, od 10 sati na modnom druženju uz promociju Diva Style magazina i reviju mladog dizajnerskog dvojca koji nastupa pod imenom KLISAB ! Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić pobjednici su ovogodišnjeg Osijek fashion incubatora, te debitanti ovosezonskog Schwartzkopf Cro a portera!

Posjeti Miss7.24sata.hr