Diesel predstavlja A - Z plesni video

Diesel predstavlja ''A-Z of Dance'', dinamičan novi video koji prikazuje 26 omiljenih svjetskih plesnih stilova od krumpinga i twerkinga do rumbe i Bhangra, otkrivajući mogućnost pokreta Dieselovog Jogg jeansa.
Vidi originalni članak

U režiji Jacoba Suttona i u suradnji sa i-D snimano na prekrasnom LA horizontu, ''A-Z of Dance'' prikazuje zvijezde dok izvode kultne plesove koji su ih napravili poznatima. Svi nose Jogg jeans, Dieselovu Hybrid odjeću koja kombinira traper i jersey-trenirku, dokazujući da su pokret i stil savršeni partneri za uspješan život u ovom energetskom i živahnom videu. Jogg Jeans je nova generacija odjeće, revolucija predvođena brendom koji je više nego bilo tko drugi temeljio svoj “successful living” na kreativnosti i inovativnosti .

''A-Z of Dance" prikazuje niz talenata kako izvode valove u pop kulturi danas: Soul Step tim koji je glumio u Rick Owenovom pionirskom SS14 showu; Nicole 'The pole' Williams, zvijezda u Rihannom 'Pour It Up' spotu; soul teen senzaciju Levanna McLean koji je imao nedavan nastup sa Pharrell Williamsom na Brit Awardsu i najbolji Atlanta Twerk Team, MizzTwerksum i Lady Luscious .

Svi plesači nose Dieselov Jogg jeans koji im daje slobodu izražavanja,bilo da izvode opasne pokrete ili se samo modiraju. Ovaj inovativan jeans kombinira dvije ležerne odjevne spone – traper i trenirku- stapajući kružnu tkalačku tehniku ​​s tradicionalnom indigo bojom trapera. Jogg Jeans daje izgled jeansa s vanjske strane , ali 360 ° rastezljivost i udobnost donjeg djela trenirke sa unutarnje, stavljajući Dieselov fokus na kreativnost i inovaciju.

Jogg jeans je dostupan u različitim stilovima za žene i za muškarce , uključujući i jakne. Pojas sa spagom ,bočni šavovi ,džep za sitni novac sa Diesel trakom, kao i materijali od kojih je proizveden čine Jogg Jeans znatno drugačijim. Diesel i i-D sada pozivaju fanove diljem svijeta da plešu na svoj ​​ način prateći naš film , predaju svoje snimke preko društvenih kanala pomoću # joggjeans i #iDance.

Posjeti Miss7.24sata.hr