Carla Bruni ponovno u ulozi modela

Guliver Image/Getty Images
Prva dama Francuske, nekadašnji model i pjevačica, Carla Bruni ponovno je uplovila u manekenske vode i to za dizajnersku kuću Bulgari.
Vidi originalni članak

Naime, jedna od najpoznatijih Francuskinja zaštitno je lice nove kolekcije nakita pod nazivom 'Diva'. Za medije je komentirala kako je opet stala ispred fotoaparata zbog svoje ljubavi prema nakita i poštovanju kojeg gaji prema brendu Bulgari.

Bulgari je za mene simbol strasti te predstavlja živopisno i šareno Rimsko veselje, poput narukvice koju je moja ujna nosila dok sam bila dijete. Obožavala sam tu narukvicu. Voljela sam njenu radosti i maštovitost, sanjala sam kako ću jednog dana posjedovati nešto slično. Govorilo mi se da je, poput mene, došla iz Italije u Pariz. Možda je to onaj dio koji sam također voljela“, objasnila je Carla.

Prva dana Francuske stala je ispred objektiva Terry Richardsona i prvi put je da Carla pozira za kolekciju nakita. Luksuzna kolekcija nakita, kao i sama kampanja, predstavlja takozvani rimski dolce vita, odnosno hedonizam po kojem su građani Rima poznati.

Komad nakita nije poput bilo kojeg drugog objekta. Ono je intimnije od bilo čega drugog, fizički intimno jer je odmah uz kožu i često ga nosimo blizu srca. Od jednostavnog prstena do sofisticirane ogrlice, komad nakita ima svoju vlastitu priču. A ja volim kad jedna stvar ima priču“, pojasnila je Carla.

Posjeti Miss7.24sata.hr