I Vanni se sviđaju Liebeskind Berlin torbe

Liebeskind Berlin
Prva trgovina popularnog brenda ženskih torbi i modnih dodataka otvorena je u shopping centru Cvjetni
Vidi originalni članak

Što se nalazi u ženskim torbama i torbicama, često ne znaju ni same vlasnice, ali koji je model hit svake sezone jako dobro znaju obožavateljice ovog ključnog ženskog modnog dodatka. 

Liebeskind Berlin torbe, zahvaljujući vrhunskom dizajnu i kvaliteti, u trendu su svake sezone. Svevremenska klasika s dozom modernog pri odabiru uzoraka i materijala, odlika je ovog popularnog brenda koji je od sada dostupan u samom središtu Zagreba, u shopping centru Cvjetni. 

Otvorenje nove trgovine i predstavljanje kolekcije torbi nisu propustile ni poznate obožavateljice: Iva Šulentić, Ivana Vrdoljak Vanna, Nevena Rendeli, Anita Dujić, Tihana Harapin Zalepugin te Isabella Rakonić. 

Atraktivnost, ležernost i opuštenost ovog grada, utkana je i u filozofiju brenda čije modne dodatke obožavaju trendseterice diljem svijeta. Izrađene od najkvalitetnije kože, modernog dizajna, oplemenjene suptilnim detaljima, Liebeskind torbe su kreirane kako bi ženama olakšale svakodnevicu, ali i upotpunile outfite za različite prigode. Posebnost ovog brenda je upravo u raznolikosti ponude.

Na radost svih žena kojima su torbe pri vrhu liste modnih dodataka, Liebeskind Berlin godišnje lansira šest kolekcija torbi za večernje i dnevne varijante. 

Utjecaj Berlina u kombinaciji s dozom opuštenosti vidljiv je u svakoj kolekciji, što ovaj brend čini jedinstvenim. Liebeskind torbe mogu se naći u Berlinu, New Yorku, Barceloni, Dubaiju, Beču, Münchenu, Dresdenu, Kölnu, Grazu, Zürichu, Frankfurtu, Hamburgu te više od 50 svjetskih metropola, a od sada se toj prestižnoj listi pridružuje i Zagreb.

Posjeti Miss7.24sata.hr