Blistav i ujednačen ten uz novi NIVEA fluid i serum

NIVEA
Vidi originalni članak

Malo je skincare proizvoda na koje smo se mogle osloniti još od djetinjstva, koje su koristile i naše mame i bake, a s kojima smo oduševljene i danas. Među njima je posebno mjesto zaslužila NIVEA preparativna kozmetika, a koliko je obožavana i danas govori Woman's Choice Award 2024. Upravo su čitateljice miss7 portala odlučile da je NIVEA njihov omiljeni brend preparativne kozmetike koji biraju s povjerenjem da će njihova koža biti njegovana. Od proizvoda za zaštitu od sunca, nježnih balzama za tijelo do moćnih seruma za lice i obožavanih micelarnih vodica, ne možemo se odlučiti za omiljeni proizvod, ali jedno znamo – veselimo se vidjeti što je to novo omiljeni skincare brend čitateljica pripremio!

Uživajte u ujednačenoj i blistavoj koži uz novi NIVEA Luminous630® CC fluid 3-u-1 

Velik broj žena bori se s manjkom samopouzdanja zbog neujednačene boje kože i tamnih mrlja na svome licu te skrivaju svoju prirodnu ljepotu pod slojevima teške šminke. NIVEA predstavlja svoje najnovije rješenje, Luminous630® 3-u-1 CC fluid, koji kombinira stručnu njegu kože i uljepšavanje te prekriva i smanjuje sve vrste tamnih mrlja i istovremeno štiti od tamnih mrlja izazvanih suncem. Formula s hijaluronskom kiselinom aktivira stanice, dubinski hidratizira i hrani kožu, čineći NIVEA Luminous630® 3-u-1 CC fluid neizostavnim dijelom dnevne njege kože.  

Recite zbogom mukama pri pronalaženju prave nijanse za svoj ton kože jer NIVEA Luminous630® 3-u-1 CC fluid dolazi u tri nijanse koje omogućuju savršen ten trostrukim djelovanjem te odgovaraju preko 60 nijansi kože:

1. PREKRIVA: Mikroinkapsulirani pigmenti prilagođavaju se vašoj boji kože, omogućuju prirodan i ujednačen ten te prekrivaju tamne mrlje i nepravilnosti  
2. SMANJUJE: Formula sa sastojkom Luminous630® vidljivo smanjuje tamne mrlje u 2 tjedna  
3. ŠTITI: Formula sa SPF 30 štiti od UV zraka i sprječava nastanak novih tamnih mrlja izazvanih suncem  NIVEA donosi savršeni balans između zdrave i blistave kože. Zaboravite na brige oko prekrivanja i uz Luminous630® 3-u-1 CC fluid naglasite prirodan ton kože i ujednačeni ten! 

NIVEA Luminous630® 3-u-1 CC fluid pruža prirodan izgled – zahvaljujući inkapsuliranim pigmentima boje koji ne stvaraju efekt maske. Tijekom nanošenja, ljuske inkapsuliranih pigmenata boje se lome i polako ih otpuštaju, odmah izravnavajući tamne mrlje i nesavršenosti, pružajući prirodno prekrivanje u savršenoj nijansi. 

Novi NIVEA Q10 Expert Dual Action serum

Veća konzumacija šećera može dovesti do razvoja dijabetesa, visokog krvnog tlaka te kardiovaskularnih smetnji, a ono što je većini nepoznato - štetan je i za našu kožu. Šećer naime, uzrokuje glikaciju, proces koji dovodi do gubitka elastičnosti i pojave bora. Ali, ne brinite, uz novi NIVEA Q10 Expert Dual Action serum protiv bora možete bezbrižno uživati u svakoj kockici omiljene slastice. Nakon gotovo 10 godina istraživanja, Beiersdorf stručnjaci otkrili su rješenje. Sada zahvaljujući GLYCOSTOP tehnologiji i najvećoj koncentraciji čistog koenzima Q10, NIVEA Q10 Expert Dual Action serum protiv bora smanjuje i najdublje bore i sprječava nastanak novih uzrokovanih glikacijom. 

Za najbolje rezultate, nanesite ga dva puta dnevno - ujutro i navečer na očišćenu kožu lica. Za dodatni rezultat mladolike kože i 4x snažniji učinak koristite ga u kombinaciji s NIVEA Q10 Power dnevnom kremom protiv bora. Smanjuje i najdublje bore u 2 tjedna i sprječava nastanak novih bora, s GLYCOSTOP tehnologijom protiv glikacije, koja štiti kožu od starenja uzrokovanog glikacijom, sadrži našu najveću koncentraciju čistog koenzima Q10 te sprječava oštećenje uzrokovano šećerom blokiranjem 68% glikacije (in vitro) kako bi izvukao najbolje iz vaše kože. 

 

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr