Zvijezde obožavaju pastelnu kosu

Guliver Image/Getty Images
Do prije nekoliko sezona pravila su bila jasna: otkačene boje za kosu su rezervirane za buntovne tinejdžere, ali pravila su tu da se krše. Neke od najvećih zvijezda današnjice hrabro nose otkačene boje, iako više nemaju 17 godina.
Vidi originalni članak

Zelena, ružičasta, ljubičasta, modra ili nebesko plava? Ne, to nisu trendi boje ljetnih haljina i sandala, nego boja za kosu koje hrabro nose zvijezde diljem svijeta. Iako smo donedavno uzdisali za savršenom bojom čokolade kakvu ima Eva Longoria ili pak platinasto plavom kosom Gwen Stefani, danas nas više inspiriraju neke druge, odvažnije djevojke koje se ne boje riskirati (barem u frizerskom salonu).

Jedna od najpoznatijih je pjevačica Kesha koja je dosad isprobala apsolutno sve. Zvijezda koja ponekad balansira na granici kiča i neukusa, jednu stvar ipak radi fantastično – nosi sve dugine boje na kosi. Dosad smo je imali priliku vidjeti s pastelnim nijansama roze i tirkizne, pramenovima u duginim bojama, narančastom, žutom, zelenkastom, ali i kosom boje lavande koja joj izvrsno pristaje.

Nicole Richie je u mladosti imala mnogo loših modnih ostvarenja, ali nakon što se uozbiljila, svi smo je proglasili modnom ikonom. Dizajnerica je ipak zadržala dozu razigranosti, pa tako nosi otkačene boje za kosu. Omiljene su joj petrolej plava, ljubičasta i ružičasta, a uvijek ih kombinira s klasičnim frizurama.

Kaley Cuoco šokirala je javnost kada se ošišala na kratko, a oni koji su preživjeli u stanje šoka su pali kada je na svom Instagram profilu pokazala novu boju – ružičastu. Kaley je dokaz kako ovakve boje mogu biti izrazito ženstvene u odrasloj dobi.

Lily Allen dosad je uglavnom nosila umetke kada su akcenti u boji u pitanju, no nedavno je skupila dovoljno hrabrosti da ode korak dalje. Pjevačica je na Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je njena kosa u kombinaciji neonski zelene i ružičaste i moramo priznati da izgleda fora, barem kao eksperiment.

Hilary Duff je poznata kao klasičarka, ali niti ona nije odoljela zovu otkačenih boja za kosu. Njena kosa koketira s petrolej plavom i sivom za trendi look, a nosi je ženstveno, u velikim i glamuroznim valovima.

Frizure detaljnije pogledaj u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr