Želite ravnu i glatku kosu?

Jeste li znali da 38% posto žena svijeta ima kovrčavu, valovitu ili frizzy kosu te da čak 15% europskih žena ravna kosu? Trend ravnanja kose postao je sve izraženiji u 21 stoljeću, te kako na modnim pistama, u časopisama i na celebritijima vidimo zaglađene frizure tako one sada postaju hit i na ulicama.
Vidi originalni članak

Iz toga razloga Indola dolazi ovu jesen s Innova Keratin Straight linijom koja isporučuje super zaglađen, sjajan, bez frizza, ravan look koji traje minimalno 48h, sve do idućeg pranja kose. Zato ostavite se pegle za ravnanje kose jer 5 ključnih proizvoda iz Keratin Straight linije obnoviti će vašu kosu s keratinom na brz i efikasan način.

Obogaćen s Keratin Polimer kompleksom koji obavija kosu sa zaštitnim proteinskim slojem i na taj način eliminira frizz i dodaje sjaj, naših 5 proizvoda su Keratin Straight šampon, regenerator, tretman, balzam i ulje. Cijela linija je namijenjena svim ženama, bez obzira na tip kose.

Jednostavan tretman koji započinje pranjem kose sa šamponom, zatim slijedi dubinska njega kose regeneratorom ili tretmanom koji se ispire. Prije sušenja se na ručnikom posušenu kosu nanese balzam za brže sušenje kose, kosa se zatim isfenira uz pomoć okrugle četke i na kraju na suhu kosu se nanese ulje, i to bez potrebe pegle za ravnanje kose. Zagarantiran vam je ravan, zaglađen look koji će trajati do idućeg pranja kosa, bez frizza, elektriciteta ili dodatnog toplinskog oštećenja kose. 

Posjeti Miss7.24sata.hr