Želiš veće usne? Isprobaj ova lip plump sjajila!

miss7
Kako ne bi podlegla Kylie Jenner challengeu, odabrali smo 5 lip plumpera koji će svoj posao odraditi i više nego dobro
Vidi originalni članak

Pomama za velikim usnama ne jenjava, što potvrđuje i činjenica da su jedna od najtraženijih estetskih operacija na svijetu, a izgleda da su sve popularnija i kod nas. No ako se bojiš igle, ili naprosto ne želiš "prčkati" po usnama, a ipak bi htjela malo volumena, imamo super opciju. Ne mislimo ni na jedan od gadgeta s kojima možete vakuumom nabubriti usne (jer ni oni nisu najsigurniji rabite li ih pogrešno), već o lip plumperima tj. balzamima i sjajilima koji daju decentan volumen usnama. Kako djeluju? 

Lip plumperi su mješavina koja istovremeno iritiraju i njeguje usne, no bez brige -  ne ide do te granice da bi ti usnama napravili štetu čak ako proizvod i svakodnevno koristiš. Osim primjerice shea maslaca ili vitamina E, imaju i sastojak (cimet, metvica, kapsaicin...) koji iritira usne i navuče naglo krv u usne čime se dobije efekt crvenila i bubrenja. On najčešće traje nekoliko sati.

Prednost novih lip plumpera leži u tome što su istovremeno i zaista prekrasna sjajila s pigmentiranim bojama, iako najčešće dolaze u ružičastim ili ružičasto-nude nijansama. Na našem tržištu postoji nekolicina plumpera koje možeš isprobati, no jednostavnim pretraživanjem Interneta otvara se još pregršt odličnih opcija. Neupitno, ovo je najsigurniji način za dobiti malo volumena, a pritom ostati prirodan.

NYX Pump it up Lip Plumper "Angelina" - 59,90 kn (Danijelcosmetics.com.hr); Dior Addict Lip Maximizer High Volume Lip Plumper - 256 kn (Müller); Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Vernis a Levres Plump Up Glossy Stain - 263 kn (Müller); Catrice Volumizing Lip Balm - 35,90 kn (dm); AVON Mark Plump It Up Gloss - 55 kn (AVON)

Posjeti Miss7.24sata.hr