Želiš punije usnice? Isprobaj ovaj profi trik

Getty/Guliver
Ako ni ne pomišljaš na filere, a ipak bi željela veći volumen usana, ovaj savjet vizažistice slavnih ti instant može pomoći
Vidi originalni članak

Čini se da baš jako puno žena voli imati punije usnice, ali ne baš po toj cijeni da sve idu na ubrizgavanje filera. Ako se ni tebi ne sviđa ideja o injekcijama koje se približavaju nježnoj koži tvojih usana, a ipak želiš malo više punoće, isprobaj ovaj trik slavne make-up artistice Carmindy. Ona je, naime, otkrila način koji automatski daje usnama vizualni volumen, bez obzira nosiš li svijetle ili tamne ruževe.

Za ovu tehniku Carmindy umjesto obične olovke za usne u boji koristi highlighter u olovci i tako postiže efekt punoće. Evo što make-up artistica savjetuje da učiniš: "Nanesi highlighter na rubove usana, a zatim ružem prekrij cijelu površinu usnica. Baš kao i obična olovka za usne, highlighter će pomoći da ruž dulje traje i ne prelijeva se preko rubova, ali će i uloviti svjetlost, zbog čega će usne dobiti puniji izgled". 
Carmindy savjetuje da ako iz bilo kojeg razloga ne želiš koristiti highlighter olovku, sličan učinak možeš postići i s highlighterom u puderu ili kremi, tako da ga nježno utapkaš oko usnica.
 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr