Želiš besplatan MAC ruž za usne? Znamo kako do njega, ali ima jedna caka

Instagram @aaylingk Foto: Instagram @aaylingk
Vidi originalni članak

U vrijeme kada internet nije bio tako sveprisutan kao danas, i kada influenceri još nisu postojali, MAC ruževi za usne bili su jedan od proizvoda o kojima su svi pričali i koje su svi željeli imati. Sad, mnogo godina kasnije situacija nije drukčija jer njihova popularnost je još uvijek neupitna, a kultni status sasvim opravdan. Ipak, osim malenih promjena u formulacijama, širem asortimanu boja i završetka, MAC ruževima je narasla i cijena. A kao i kod drugih stvari, teško ćemo odbiti kada nešto možemo dobiti na dar, a upravo sada možeš dobiti MAC ruž u nijansi Velvet Teddy. Pitaš se kako? Pa, postoji kvaka...

Fabu Spot, web trgovina na kojoj je dostupan veliki izbor MAC proizvoda, trenutno ima odličnu akciju. Svima koji koji kupe dva MAC Studio Radiance korektora ili pudera, uz narudžbu dodaju i ruž. Što uopće nije loša pogodba jer ni MAC-ov korektor i puder nije loše imati, zar ne. Inače, ruž koji se poklanja je MAC Velvet Teddy, i dolazi u punoj veličini. MAC je ove godine uveo brojne novitete u svoju Studio liniju, formulacije i dalje imaju veliku pokrivenost, ali su lakši na koži, pa ako si ju imala na popisu želja za isprobavanje, sada je pravo vrijeme za to. 

Beauty MAC ruževe umjesto za 28 sad kupujemo za samo 13 eura. I teško je stati na samo jednoj nijansi

MAC Velvet Teddy jedna je od najpoznatijih nude nijansi ruža te je često rasprodan, a mnogi je smatraju i kultnom nijansom koja je inspirirala brojne druge brendove prilikom kreiranja boja vlastitih ruževa. MAC Velvet Teddy ruž možeš osvojiti do 20. 10. 2024. godine ili do isteka zaliha. Sretan shopping ti želimo!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr