Zavirite u najnoviju Chanel božićnu make up kolekciju

Chanel
Nova kolekcija na prodajna mjesta stiže u studenom, a donosi odvažne nijanse, očaravajuće teksture i inovativne proizvode
Vidi originalni članak

Ovažna, suvremena i neočekivana, Syntetic de Chanel Libre kolekcija nastala je u suradnji s poznatom make up artisticom Luciom Picom, a inspirirana je gradskom panoramom i urbanim materijalima. Radi se o božićnoj make up kolekciji francuske kuće, prepunoj očaravajućih boja i tekstura, neobičnih staklenastih i metalik nijansi, neutralnih ružičastih te osvježavajućih koraljnih i crvenih tonova.

Sintetic de Chanel donosi čitavu paletu kontrasnih tekstura, boja i nijansi.

Ekskluzivna Architectonic paleta sjenila inspirirana je ubrnim, arhitektonskim bojama. To je harmonija pet nijansi, od mat plave do zrcalno sive, koje donose i intenzitet i sjaj. Potpuno inovativna, hibridna tekstura istovremeno je puderasta i kremasta, a donosi bogate nijanse koje se ne razmazuju.

Calligraphie de Chanel Hyperblack je tuš za oči kakvog do sad niste vidjeli. Dolazi u posudici s četkom za aplikaciju koja omogućuje savršeno precizno nanošenje.

Joues Contraste Hyperfresh je intenzivno ružičasto rumenilo za efekt zdravog odsjaja. Daje vašem licu svježinu, naglašava ten i oživljava jagodice.

Veliki izbor Rouge Allure nijasi ruževa, na vaše usne donosi blistave i vibrantne boje, a palete se proteže od blijedo ružičaste do boje cigle.

Le Vernis trio lakova za nokte podiže kreativnost na nove razine. Velvet Pink Rubber nijansa inspirirana je gumom, a daje mat efekt. Longwear Liquid Mirror oponaša srebrenkaste odraze zgrada u kišnim lokvama, dok Longwear Hyperrose Glass stvara efekt stakla pod neonskim svjetlom. 

Syntetic de Chanel Libre kolekcija na prodajna mjesta stiže 1. studenog. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr