Zaštitite kožu od hladnoće

Dolaskom zime koža traži posebnu njegu. Jedinstvena norveška formula donosi rješenje u borbi svih simptoma suhe i osjetljive kože.
Vidi originalni članak

Neutrogena Deep Moisture losion za tijelo je 24-satni hidratantni losion koji prodire kroz deset slojeva duboko u kožu i čini ju mekšom, podatnijom i hidratiziranom.  Neutrogena krema za ruke s norveškom formulom jedinstveni je proizvod koji sadrži čak 4 puta više glicerina od ostalih krema i losiona, a već nakon prve upotrebe učinit će kožu nježnom i mekom. Norveška formula pogodna je za svakodnevnu upotrebu pružajući koži dovoljno vlage i zadržavajući osjećaj lijepe, meke i blistave kože.

Neutrogena krema za ruke osigurava rješenje za olakšanje i zaštitu čak i izrazito suhe i ispucale kože na rukama. Neutrogena krema za ruke, razvijena je u suradnji s dermatolozima te je jedinstveni proizvod koji sadrži 4 puta više glicerina od ostalih krema.

Neutrogena Deep Moisture losion za tijelo je 24-satni hidratantni losion koji prodire kroz deset slojeva duboko u kožu i čini ju mekšom, podatnijom i hidratiziranom. Neutrogena Deep Moisture  losion za suhu i osjetljivu kožu djeluje 24 sata. Zahvaljujući norveškoj formuli, kremasta struktura pogodna je za svakodnevnu upotrebu, a losion ublažuje napetost kože i neugodu te trenutno stvara osjećaj olakšanja.

Posjeti Miss7.24sata.hr