Zaigraj Instagram izazov i osvoji neodoljivi novi miris Avon Life by Kenzo!

arhiva
U periodu od 10. studenog do 24. studenog na svom Instagramu objavi fotografiju na temu "What makes me happy" i osvoji miris
Vidi originalni članak

Avon Life novi je miris koji je poznati dizajner Kenzo Takada kreirao kako bi reflektirao svoju filozofiju života: živi život lijepo. Najvažniji sastojak mirisa – ljubičica - donosi osjećaj nepokolebljive pozitivnosti koja se nalazi u srcu svih Kenzovih kreacija, ali i njegove osobnosti. 

Korištenje ljubičice daje mirisu slatku svježinu. Uzgaja se na području Egipta i Grasse, Francuska, željeni cvat je cijenjen po svojim listovima koji su destilirani u sofisticirano mirisno ulje. Miris za žene također donosi energične citrusne note bijelog čaja u vrhu mirisne piramide i bezvremenski toplu, cvjetnu baznu notu cvijeta irisa. Miris za muškarce opojno miriše na gornju notu crnog papra i toplu drvenastu bazu Virginia cedrovine.

Priznat kao jedan od vodećih svjetskih dizajnera, Kenzo Takada osnovao je svoju istoimenu luksuznu modnu kuću u Parizu 1970. godine, postavši prvi japanski luksuzni brend sa sjedištem u tom gradu. Dizajner je poznat po stvaranju inovativnih kolorističnih stilova koji okupljaju najbolje elemente istoka i zapada.

“Želio sam raditi s Avonom na stvaranju mirisne kolekcije koja bi bila prihvatljiva ženama širom svijeta” kaže Kenzo Takada. "Moja je najveća radost pronaći inspiraciju u ljepoti svijeta oko mene i okrenuti je u potpuno novu stvarnost. Iskustvo s Avon timom mi je dozvolilo upravo to, suradnju s nekim od najnevjerojatnijih kreatora parfema u stvaranju mirisne linije koja odražava našu zajedničku strast da živimo život lijepo. Avon Life mirisi prenose ljepotu i pozitivnost i prepuni su čudesa koja nalazimo u svijetu prirode."

Objavi fotku i osvoji Avon Life by Kenzo!

Uključi se u naš Instagram izazov i možeš osvojiti neodoljivi Avon LIfe for Her ili Avon Life for Him. Sve što trebaš je objaviti fotku na temu "What makes me happy" - fotku osobe ili stvari koja te je danas razveselila ili nasmijala! Najbolje fotke nagrađujemo jednim parfemom Avon Life, ženskim ili muškim, po izboru.

Kako doći do nagrade?

Zaprati nas na našem Instagram profilu i u periodu od 10. studenog do 24. studenog na svom Instagram profilu objavi fotografiju na temu "What makes me happy". Označi je koristeći hashtag #BudiIN, #zivizivotlijepo i #avonhrvatska te tagirajte @avonhrvatska. Između obilježenih fotografija stručni žiri sastavljen od redakcije portala Budi.IN i djelatnika Avona, odabrat će 6 najboljih te ih objaviti na portalu u ponedjeljak, 28. studenog najkasnije do 16h. O načinu preuzimanja nagrade, dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila.

Detaljna pravila natječaja potražite OVDJE.

Posjeti Miss7.24sata.hr