Zaboravite na klasiku: 10 novih lica francuske manikure

Instagram/Nives Celzijus
Dodajte cvijeće, napravite ombre efekt ili zalijepite sličice te podarite novi izgled manikuri koja se nije mijenjala već 3 stoljeća
Vidi originalni članak

Francuska manikura datira iz 18. stoljeća, a posljednji val popularnosti doživjela je sredinom 2000-ih. Njen izgled do sad se nije baš mijenjao, no najnoviji trend obogatio je bijele vrhove noktiju cvijećem, linijama, hrabrim bojama i brojnim zanimljivim detaljima koji daju potpuno novo lice tredicionalnoj manikuri. Ove sezone zaboravite na klasiku i inspirirajte se odličnim inovativnim idejama za francusku manikuru s Instagrama:

"Sjena"

"Suptilan, ali i efektan način da date novo lice klasičnoj manikuri. Nakon što se bijeli lak osuši, ispod njega povucite liniju u nude nijansi i sve premažite prozirnim lakom.

Cvjetni detalji

Cvijeće je odličan ženstvani dodatak vašoj francuskoj manikuri. izaberite svoje omiljeno i dodajte ga na nokte kada je klasična manikura gotova te sve ponovo premažite prozirnim lakom, za dodatni sjaj. 

Igre linijama

Obratite pažnju na prstenjak na fotografiji te se na sličan način poigrajte linijama i podarite moderno lice francuskoj manikuri.

"Naftna mrlja"

Zamijenite bijeli lak onim koji podsjeća na razlivenu naftu, a ostatak nokta premžite prozirnim sjajem. 

Kockice

Krenite s klasičnom francuskom manikurom, a kada se osuši, tankim kistom dodajte crne kockice na bijele vrhove. Sve završite slojem prozirnog laka.

Ombre

Nakon što ste napravili klasičnu manikuru, ispod bijelih vrhova stvorite na noktima ombre efekt, a izabrati možete lak u bilo kojoj boji.

Dvostuka crta

Čak i minimalna 'nadogradnja', poput dodavanja još jedne bijele crte po sredini nokta, podarit će klasičnoj francuskoj manikuri osvježavajući izgled.

Zaigrano

Voće, geometrijski oblici, šare... Zaigrajte se i klasičnu manikuru ukrasite motivima po žlji, a ove lubenice i naranče idealne su za preostale ljetne dane.

Izblijedjeli efekt

Tehnika je ista kao i kod ombre manikure, ali ovoga puta efekt stvorite bijelim lakom.

Mikro detalji

Klasičnoj frencuskoj manikuri na dno noktiju dodajte detaljiće po želji, a ova s fotografije idealna ja za povratak u školu. 

Posjeti Miss7.24sata.hr