Zablistajte na ljetnim fotografijama: Kako pozirati u kupaćem kostimu?

victoria's secret
Naučite super trikove koje koriste modne blogerice i celebrityji kako bi na fotografijama s plaže izgledali besprijekorno
Vidi originalni članak

Ljeto je pred vratima, a to kod mngoih djevojaka izaziva nervozu oko skidanja na plaži. Dodatan stres uzrokuju savršene ljetne fotografije u kupaćim kostimima koje su već sad preplavile društvene mreže. No i vi možete zablistati na svojim fotografijama, jer postoji niz laskajućih poza i trikova pomoću kojih ćete izgledati savršeno, a koriste ih modne blogerice i celebritiji čijim se fotografijama inače divite. Isprobajte ih dok ste još kod kuće i ovog ljeta snimite najbolje fotografije s mora.

Jedna noga ispred druge

Ova poza uvijek prolazi, čak i kada ste odjeveni od glave do pete, a vizualno produljuje noge i laska vašim kukovima.

Na ležaljci

Neka vas netko drugi fotografira iz ptičje perspektive. Taj kut će laskati vašoj liniji, a moći ćete u cijelosti pokazati i svoj novi kupaći kostim.

Klečanje na ručniku

Ovo je klasična poza koju brendovi s kupaćim kostimima u svojim kampanjama koriste godinama. Kada ovako stojite, noge vam izgledaju tanje, a sva je pažnja usmjerena prema trupu i kupaćem kostimu.

U vodi postrance

Ovako ćete pokazati dovoljno svog tijela, a podignete li ruku, kao blogerica na slici, poza će biti malo zavodljivija.

S rukama na kukovima

Ovo je odličan način da naglasite svoje ženstvene obline, a istovremeno je slatka i ležerna poza.

S leđa

Iz ovog kuta vaše će fotografije izgledati umjetnički, a ovo je i savršen način da u fokus dovedete leđa i stražnjicu.

Na luftiću

Sjednite na madrac, lagano savijte jednu nogu u koljenu i nagnite se prema natrag. Noge će vam izgledati dulje, a savijenim koljenom možete prekriti trbuh.

Lagano u stranu

Okrenite se nogama lagano u stranu, a gornji dio tijela zarotirajte prema naprijed te lagano savijte prednju nogu. Ova poza će laskati vašim kukovima, a i izgledat ćete seksi.

Prekrižene noge

Slatka i ležerna poza, a odlična je i za djevojke koje ne žele otkriti previše kože. Jednostavno savijte noge onoliko koliko želite prekriti tijelo i naslonite ruke na njih.

Izbacite jednu nogu

Još jedna poza koja će vizualno produljiti noge.

Rekviziti

Držanje nečega u ruci je odličan način odvlačenja pažnje s vašeg izgleda, a fotografiji će dati dinamičnost i učiniti ju zabavnijom.

Posjeti Miss7.24sata.hr