Za zavodljiv pogled: Zara je svoju beauty liniju sad proširila i na trepavice

Zara
Vidi originalni članak
  • Nisi sklona stavljati ekstenzije trepavica, ali s oduševljenjem gledaš žene koje imaju duge bogate trepke, bilo prirodne, bilo ugrađene?
  • Umjetne trepavice neko su rješenje između, a Zara Beauty odnedavno u ponudi ima i to
  • Postoje četiri vrste, nisu skupe, a svaki se par može nositi po tri puta

Blink! Blink! Ili na hrvatskom: trep, trep! Koja žena ne želi duge i bogate trepavice? Sve ih želimo, ali nemamo ih baš sve. Posebno je pritisak jak posljednjih godina kad su ekstenzije trepavica postale mainstream, zavodljiv pogled ispod dugih, predugih trepavica se očekuje. No, ako nisi baš oduševljena njihovom ugradnjom, iz bilo kojeg razloga, cijene, osjetljivih očiju, izgleda, loših iskustava... Evo, Zara nudi neko međurješenje. 

Španjolski je brend, naime, svoju beauty ponudu proširio i na umjetne trepavice. Postoje u četiri različite varijante koje se razlikuju po gustoći, dužini i rasporedu trepavica, a svaki se par, kažu, može se ponovno koristiti, do tri nošenja ukupno. Imena su maštovita, dočaravaju kakav dojam trepavice ostavljaju, a evo svih modela:

Beauty Zbog ove popularne maskare s TikToka žene otkazuju termine za ekstenzije trepavica

Tropic Merengue

Spicy tango

Derma-Luxe serum Ovaj serum za rast trepavica zaista djeluje: ''Prijateljice su počele primjećivati razliku i pitati me u čemu je tajna''

Magnetic disco

Classic Ballet

Lagane umjetne trepavicese, kažu, lako se nanose zahvaljujući samoljepljivoj traci koja omogućuje jednostavno i lako postavljanje trepavica bez korištenja ljepila. Samoljepljiva traka služi i kao tekuća olovka za oči, za intenzivniji izgled - fora! S trepavicama dobiješ i eyeliner! Cijena svakog para je 6,95 eura. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr