Wet N Wild izdaje horoskop kolekciju - jedva čekamo!

PR/WhatsApp
Jedan od najdražih drogerijskih brendova ne prestaje biti super inovativan - u toj mjeri da bi uskoro mogao pomesti i skuplje brendove!
Vidi originalni članak

Ako išta ima svoj trenutak sada - to je neupitno astrologija. Sve više ljudi istražuje planete, gleda u kojim su kućama rođeni, plaše se retrogradnog Merkura i istražuju svoje elemente. Wet n Wild je to itekako primijetio pa je nakon Bite Beautyja i BH Cosmeticsa koji su izdali tek po jedan astrološki inspiriran proizvodi najavili izlazak cijele kolekcije! Tijekom kolovoza tako nam dolazi Zodiac Collection, pravo malo make up čudo prepuno šljokičavih proizvoda koji slave mistične planete i znakove.

Kolekcija sadrži 12 sjajila za usne (za svaki horoskopski znak po jedno!), 4 mini palete sjenila i 4 highlightera koji predstavljaju elemente - zrak, zemlja, vatra i voda. Palete sjenila kriju 6 visokopigmentiranih metalik sjenila inspiriranih pojedinim elementom, dok su highlighteri u njihovoj dobro povjerenoj formuli i mogu se nositi suhi i mokri. Ne smijemo zaboraviti i na novi proizvod, Mega Glo Loose Highlighting Powder, odnosno highlighter u prahu za lice i tijelo koji sadrži prekrasne reflektirajuće čestice u vrlo "galaxy" prljavo ružičastoj boji. 

Za kraj vrijedi samo spomenuti da je cijela kolekcija veganska i nije testirana na životinjama, a cijenom će ići od 20 do 50 kuna što je izrazito prihvatljivo. Ovo je definitivno kolekcija koju se isplati čekati!

Posjeti Miss7.24sata.hr