Wellness odmor koji revitalizira i pomlađuje

Bristol Hotel Opatija nezaobilazna je stanica za sve željne opuštajućeg odmora na Opatijskoj rivijeri i savršen izbor za sve one koji žele revitalizirati i pomladiti tijelo i dušu. Razlozi su mnogobrojni, od položaja i elegancije ove šarmantne povijesne građevine u centru Opatije, preko besprijekorne usluge, do onog najbitnijeg, vrhunski opremljenog Spa & Beauty kutka u kojem goste očekuje prava raskoš užitaka za dušu i tijelo.
Vidi originalni članak

Istinska oaza pomlađivanja

U Spa & Beauty kutku Birstol Hotela Opatija uz sadržaje poput sauna, whirpoola  i fitnessa, gostima je na raspolaganju i širok izbor masaža, rituala i tretmana za njegu lica i tijela. Zahvaljujući ponudi baziranoj na visokokvalitetnim i iznimno učinkovitim anti-age tretmanima, s vremenom je ovaj Spa & Beauty kutak postao istinskom oazom pomlađivanja.

Brisanje godina garantiraju Vam dvije metode pomlađivanja: virtualna mezoterapija - estetska, nekirurška, potpuno bezbolna i visoko učinkovita metoda pomlađivanja koja se provodi pomoću aparata “ Mesoscience by Skeyndor“ i tretmani kisikom koji su se, zahvaljujući izvanrednim rezultatima, pokazali kao izvrsna alternativa invazivnim tretmanima pomlađivanja.

Tretmani kisikom

Spa & Beauty kutak Bristol Hotel Opatija jedino je mjesto na Kvarneru u kojem možete uživati u inovativnim i učinkovitim tretmanima pomlađivanja kisikom koji se provode pomoću Oxy Life Nova uređaja čija je učinkovitost  znanstveno dokazana.

Ovaj uređaj aktivira vitalne funkcije kože zahvaljujući infuziji 98-tnog kisika i aktivnih tvari u dermis pomoću patentiranog aplikatora. Neželjeni znakovi koje vrijeme ostavlja na koži su smanjeni, a nesavršenosti poput ožiljaka, tragova akni, pigmentacije, strija, masnih naslaga i celulita vidno nestaju. Osim infuzije, tretmani kisikom izvode se i u obliku inhalacije, sprejanja sa ili bez specijalnih mineralizirajućih losiona, ili putem dermarollera. Osim što pomlađuju, tretmani kisikom i revitaliziraju, a vaše će tijelo opskrbiti novom, svježom energijom.

Opuštanje uz thalion spa rituale

Nakon što ste izbrisali pokoju godinu sa svojeg lica, vrijeme je za brisanje napetosti iz tijela i konačni bijeg od vremena i prostora. Za to će se pobrinuti Thalion -Thali'sens Spa rituali za um i tijelo, kombinacija djelotvornosti talaso tretmana, masažnih pokreta i rituala dalekih zemalja koji pružaju nove doživljaje za sva osjetila i kožu. Zahvaljujući ovim ritualima otkriti ćete dubinsku relaksaciju te postići osjećaj ispunjenosti i harmonije.

Samo u ožujku - mjesecu wellnessa u Thalion Spa ritualima možete uživati po promotivnim cijenama. Isto tako, za opuštanje, revitalizaciju ili pomlađivanje bez imalo grižnje savjesti, na sve wellness pakete u ponudi Bristol Hotela Opatija u mjesecu ožujku odobravamo vam 20% popusta.

Više potražite na službenoj stranici Bristol hotela.

Posjeti Miss7.24sata.hr