Vrijeme je za obnovu i jačanje strukture kose! Ovo je 5 najboljih tretmana za njenu transformaciju

Instagram @wendyswan
Vidi originalni članak
  • Tretmani koji jačaju unutarnju strukturu svake vlasi, čine kosu otpornijom na različite oblike oštećenja
  • Jačanjem kose uz ovaj tip tretmana sprječavamo probleme kao što su ispucali vrhovi i lomljenje vlasi
  • Tako možemo značajno poboljšati zdravlje kose i učiniti ju sjajnijom nakon ljetovanja
  • Pročitaj više: U dm-u sada možeš naći legendarni, br.1 anti-frizz tretman za kosu u svijetu!

Zdrava, snažna kosa koja može izdržati bojenje, blajhanje i oblikovanje vrućim uređajima je san mnogih žena koje žele lijepe, zdrave, sjajne i poslušne pramenove. Ostvarenje ovog sna zahtijeva malo truda i prave proizvode. Upravo su tretmani za obnavljanje veza unutar vlasi neophodni i igraju ključnu ulogu u održavanju zdravlja kose. Ovi tretmani jačaju unutarnju strukturu svake vlasi i čine ju otpornijom na različite oblike oštećenja, uključujući ona uzrokovana uređajima za oblikovanje i grubim kemijskim procesima.

Jačanjem kose uz pomoć ovog tipa tretmana sprječavamo uobičajene probleme kao što su ispucali vrhovi i lomljenje. Tretmani za obnavljanje veza unutar vlasi posebno nam dobro mogu doći nakon ljetovanja kako bismo vratili vrijeme i obnovili kosu od svih oštećenja uzrokovanih suncem i morskom soli.

Beauty Imaš obojenu kosu? Frizeri te mole da ovaj proizvod uključiš u rutinu njege kod kuće

Što uzrokuje kidanje veza unutar strukture vlasi?

Naša je kosa stalno izložena čimbenicima koji uzrokuju štetu, a nažalost, kosa se ne može sama obnoviti kao što to može napraviti naša koža. To znači da će zagađenja iz okoliša, vlage i naše navike stiliziranja i oblikovanja kose uvelike ostaviti traga na njoj ako ju ispravno ne njegujemo. Također, kemijski tretmani poput izbjeljivanja, bojenja, minivala ili kemijskog ravnanja kose su posebno grubi, kidaju veze unutar vlasi i dovode do oslabljene, nezdrave kose. Međutim, prednost je u tome što tretmani za obnovu veza mogu popraviti ovu štetu.

Beauty Ljeti nam je potrebno dubinsko pranje kose - ovo su najbolji šamponi koji će obaviti taj posao!

Najbolji tretmani za obnovu veza unutar vlasi

Za one koji žele obnoviti svoju kosu tretmanima kod kuće, dobro je znati da su oni usredotočeni na svaku vlas, popravljajući peptidne i disulfidne veze koje su ključne za snagu kose. Ovi tretmani ne samo da pomažu u smanjenju pucanja, već često pružaju dodatne prednosti poput hidratacije i zaštite od topline. Redovito korištenje ovih tretmana može značajno poboljšati zdravlje kose i učiniti ju otpornijom i sjajnijom. U nastavku donosimo 5 najboljih tretmana za obnovu strukture kose u koje vrijedi uložiti nakon povratka s ljetovanja jer će preobraziti tvoju kosu.

K18 Biomimetic Hairscience

Beauty Ne moraš trošiti novac na tretmane za njegu kose kod frizera! Dovoljna su ti 2 proizvoda i ovaj trik s Instagrama

Living Proof Triple Bond Complex

Olaplex N°3 Hair Perfector

Beauty Top 7: Najmirisnija i njegujuća ulja za kosu koja će nam mijenjati parfeme ovo ljeto

The Inkey List PCA Bond Repair Hair Treatment

Macadamia Bond Repair Masque

Beauty Više od 40.000 ljudi kupilo je ovaj šampon za rast kose u zadnjih mjesec dana - s dobrim razlogom!

Posjeti Miss7.24sata.hr