Volimo lagane, cvjetne, ljetne parfeme, a ovih 5 jednostavno su neodoljivi

Gucci
Vidi originalni članak
  • Kako zapravo miriše ljeto? Svatko od nas vjerojatno može drugačije odgovoriti na ovo pitanje
  • Unatoč mnoštvu različitih odgovora, svi se slažu u jednom: ljeti su najbolji lagani mirisi
  • Upravo zato su cvjetni parfemi savršeni, a ovo je izbor nama najdražih 5 floralnig parfema za ljeto

Cvjetni parfemi su bezvremenski klasik. Nosimo ih tijekom cijele godine, a osobito u toplijim danima kada biramo laganije i nježnije parfeme. Premda su lagani, cvjetni parfemi odlikuju se trajnošću i senzualnošću mirisa, a među mnogobrojnim cvjetnim notama baš svatko može pronaći miris koji mu odgovara. Ako si u potrazi za novim omiljenim parfemom, s ovih 5 cvjetnih parfema uživat ćeš u neodoljivim mirisnim notama cijeloga ljeta. 

1. My Way Floral, Armani

Armani je svom bestseler parfemu 'My Way' dodao ovaj cvjetni novitet, 'My Way Floral'. Premda je vanilija osnovna nota, tuberoza i cvijet naranče daju dirljivu cvjetnu notu. Topao i cvjetni miris koji će te pratiti do kasnog ljeta...

2. Daisy Paradise, Marc Jacobs

Volimo reinterpretirani klasik 'Daisy' od Marca Jacobsa jer nas zavodi senzualnim notama maka, ali istovremeno ima komponentu drvenaste hrastovine. Savršeno za ljetni izlazak!

3. NARCISO, Cristal

Ovaj miris je posveta svim ženama! 'NARCISCO Cristal' miriše na buket ruža, bijelog cvijeća i bergamota. Tu su i zavodljive note cedra i kašmerana, koje zajedno stvaraju sladak, cvjetni, ali seksi miris.

Beauty Još jedan celebrity parfem na našem radaru: ovaj je baš seksi, pravi ljetni

4. Wild Flower, Betty Barclay

Ovaj parfem je za sve koji vole cvijeće, ali ipak žele svježu, voćnu notu. 'Wild Flower' impresionira gornjom notom jasmina, ruže i božura, ali zatim prelazi u voćne note limuna i maline. Ako to ne vrišti proljeće i ljeto, onda ne znamo što će...

5. Gucci Flora, Gucci Gorgeous Jasmine

Još jedan favorit za ljeto je ova nova cvjetna kompozicija iz Guccija. 'Gucci Flora' spaja cvjetne mirise jasmina i magnolije te voćne note mandarine, koje su oplemenjene nježnom sandalovinom. 

Beauty Ako nosiš neki od ovih poznatih parfema, prava si sretnica: komarci će te izbjegavati u širokom luku

Posjeti Miss7.24sata.hr