Vizažist Karim Sattar otkrio tajne dobrog make upa

Zagrebačka Lauba jučer je, 29. studenog, postala make-up pozornica na kojoj je Karim Sattar, poznati Dr.Hauschka vizažist mnogih zvijezda poput Jane Fonde i Annie Lenox otkrivao tajne i umijeće šminkanja. Vizažist koji kaže kako ne vjeruje u riječi kao što su "uvijek" i "nikada" predstavio je i novu kolekciju Slow Mood.
Vidi originalni članak

Karim Sattar posjeduje bogato 15-godišnje iskustvo, pohađao je mnoge prestižne make-up škole kao što je London College of Arts. Četiri godine radio je sa Chaseom Astonom, uglednim i svjetski priznatim vizažistom koji šminka mnoge svjetske celebe. Često predaje na mnogim make-up akademijama, a jedan od top modela koje je šminkao je Adriana Sklenarikova. 

Ovom je prilikom predstavio novu Dr.Hauschka limitiranu ediciju dekorativne kozmetike Slow Mood koja se sastoji od dva duo sjenila, pudera u prahu, dvije olovke za oči, dva ruža i pudera u prahu za dodatni sjaj. Ovih sedam preparata dovoljno je i za dnevni, no i za večernji make-up, što je Karim uspješno i dokazao na svojim modelima. Nakon make up lekcija za novinare, Karim je nastavio prenositi znanje u Arena Centru gdje je prisutnim damama demonstrirao svoje umjeće šminkanja. Bio je to savršen spoj organske kozmetike Dr. Hauschka i organskih majica Brokula&Ž.

Svilenkasta i meka, ova četiri sjenila (89,70 kn) pokazuju oči u najljepšem svjetlu. Boje sjenila moguće je kombinirati po vlastitom ukusu, kao duo, trio ili kvartet. S njima je moguće postići dnevni, no i večernji look. Mogu se iskoristiti i za definiranje obrva, a puder u prahu može se upotrijebiti za šminkanje očiju. Nova olovka za oči (91,20 kn) idealna je za poseban sjaj, a ova linija uključuje dvije olovke, obje u savršenom skladu s bojama sjenila. Dunjin i japanski vosak daju olovci mekoću pa je vrlo ugodna za nanošenje, a ekstrakti hamamelisa i bjelodana njeguju osjetljivo područje oko očiju. Posebnost dvije nove olovke za oči je aplikator koji je sastavni dio olovaka, a koristi se kako bi se boja nježno razmazala, no i omekšava pogled.

Hidratantna njega prozračnim sjajnim bojama glavna je odlika dvaju novih Slow Mood Novum ruževa (110,80 kn). Hranjiva kompozicija sadrži vrhunsko arganovo ulje koje usnama pruža hidrataciju. Boje ruževa sjajno pristaju prirodnoj ružičastoj boji usnica te u kombinaciji nastaje neodoljiva i jedinstvena nijansa uz nježan nenametljiv sjaj. Nježan svilenkasti puder za dodatni sjaj (159,70 kn), sa svjetlucavim česticama, ugodnog i blagog voćnog mirisa, sadrži ekstrakte bjelodana i hamamelisa te crnog čaja koji savršeno njeguju kožu i daju joj poseban sjaj, a svila štiti kožu i čini ju nježnom. Možete ga nanositi na obraze, nos, čelo i bradu, a nježne sjajne čestice vašoj će koži dati dodatan sjaj. Želite li naglasiti obraze, obrve i dekolte dodatnim sjajem nanosite ga bez prethodnog nanošenja tekućeg pudera. 

Više slika kolekcije i fotografije s druženja s Karimom, pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr