Viralna i najprodavanija Missha BB krema sada dolazi u novoj, još boljoj verziji na bazi seruma

Instagram @josefinehj
Vidi originalni članak

Noviteti nas ove jeseni ne prestaju oduševljavati, a ovo je jedno od najboljih iznenađenja koje smo mogle doživjeti. Kultna Missha M Perfect Cover BB krema, poznata po svom viralnom uspjehu i neusporedivo dobrom prekrivanju, upravo je lansirala novi proizvod koji kombinira najbolje karakteristike čak dva bestsellera brenda: M Perfect Cover BB kreme i Time Revolution Night Repair Ampoule seruma.

Beauty 5 nježnijih proizvoda s retinolom koje će tvoja osjetljiva koža obožavati

Zašto je Missha M Perfect Cover BB krema postala viralna?

Misshina originalna BB krema stekla je veliku popularnost iz nekoliko razloga. Njezino savršeno prekrivanje i moć ujednačavanja svakome omogućavaju besprijekornu korekciju tona kože i učinkovito prekrivanje nesavršenosti. SPF 42 u formuli ovog proizvoda nudi vrhunsku zaštitu od sunca, što je ključna karakteristika za brojne ljubitelje njege kože. Osim toga, formula ove BB kreme je bogata hranjivim tvarima koje podržavaju cjelokupno zdravlje kože. Možda najimpresivnije je to što ova BB krema ne stvara osjećaj težine na koži, a njezino prekrivanje je nevidljivo. Upravo zato je ona idealan proizvod za one koji žele prirodan makeup look.

Beauty Opsesija skincare proizvodima je dobila ime: Dermoreksija! Popričala sam s dermatologinjom o ovom fenomenu

Brend je predstavio novu M Perfect Cover Serum BB kremu

Nova M Perfect Serum BB krema revolucionarna je fuzija Misshine bestselling BB kreme i njihovog noćnog, obnavljajućeg seruma. Ovaj inovativni proizvod kombinira najbolje od oba svijeta, s formulom koja sadrži mješavinu probiotika i antioksidansa za zdravlje kože. Ona ima hranjiva i zaštitna svojstva, te pruža suptilnu dozu boje za prirodan izgled. Trenutno je dostupna u četiri svestrane nijanse, no početkom 2025. ponuda će se proširiti. U međuvremenu bi ovaj skin tint na bazi seruma s lakoćom mogao postati viralan.

Beauty U drogerije je došao još jedan puder s divnim i nevidljivim prekrivanjem, a košta samo 7,40 eura

Ključne značajke M Perfect Cover Serum BB kreme

M Perfect Cover Serum BB krema može se pohvaliti impresivnim nizom značajki koje je izdvajaju od ostalih proizvoda na tržištu. Ovaj inovativni proizvod nudi 24-satnu hidrataciju i revitalizaciju, zajedno s anti-age svojstvima koja pridonose prirodnom i bogatom sjaju kože. Formula proizvoda uključuje mješavinu 10 probiotika, uključujući Bifida Ferment Lysate, koji jačaju kožnu barijeru i potiču hidrataciju. Dodatno, tu je i Superfood Complex koji njeguje kožu, te potiče mladolik i blistaviji izgled. Štoviše, brend se pridržava clean beauty standarda pa ovaj proizvod ne sadrži parabene, ftalate, sintetičke mirise, formaldehid, kao ni BHA/BHT.

Beauty Sol de Janeiro Bum Bum ulje za tijelo savršeno zateže kožu, a mi smo našle savršen dupe

Zasad je dostupna u 4 nijanse, ali ponuda će se proširiti početkom iduće godine

Kako bi pristajala različitim tonovima kože, M Perfect Serum BB krema dostupna je u četiri nijanse. One se kreću od Light Beige (br. 21) za svijetlu kožu s hladnim podtonovima, preko Natural Beige (br. 23) za svijetlu kožu s hladnim do neutralnim podtonovima, Warm Beige (br. 25) za malo tamniju kožu s neutralnim podtonovima, i Honey Beige (br. 27) za srednje tamnu kožu s toplim podtonovima. Ova dobro promišljena paleta nijansi osigurava to da široki raspon korisnika može pronaći svoj savršeni spoj.

M Perfect Serum BB krema prepuna je blagotvornih sastojaka koji zajedno rade na tome da svakom korisniku pruže i skincare i makeup prednosti. Zato će ovaj proizvod biti svestran dodatak svakoj beauty rutini. Dostupan je za kupovinu putem linka, a najbolje od svega je što košta samo 10 eura.

Beauty 100.000 žena je ovom neočekivanom proizvodu za njegu lica dalo 5 zvjezdica, a 8 ih se proda svake minute!

Posjeti Miss7.24sata.hr