Veliki povratak! Manikura koju smo svi voljeli pa odbacili ponovno je veliki trend, ali u blago izmijenjenoj varijanti

shutterstock
Vidi originalni članak
  • Francuska manikura jedan je od najvećih klasika 
  • Trendovi u svijetu uređivanja noktiju se mijenjaju iz mjeseca u mjesec pa neko vrijeme nismo viđali 'french' 
  • No, izgleda da se vraća u malo izmijenjenoj varijanti - bijeli vrhovi noktiju su tanji i decentnije izvedeni 

Trendovi u manikuri mijenjaju se strelovitom brzinom, slobodno možemo reći iz mjeseca u mjesec. Tako je nakon niza maštovitih manikura ponovno došao na red, zapravo, i najveći među svim trendovima u uređenju noktiju, francuska manikura. Ova vrsta manikure bila je godinama jako poželjna jer je praktična, nije upadljiva te se lako uklapa u svaki stil i prilike, od glamuroznih do svakodnevnih, a nokti dugo izgledaju uredno, čak i nakon mjesec dana izrasta. Također, zbog dojma otmjenosti i decentnosti, većina mladenki za svoje vjenčanje bira upravo francusku manikuru. 

City Center one 4 nova načina da nosiš bijele hlače: pogledaj 4 kombinacije koje smo složili s ovim ljetnim klasikom

Danas se ponovno vraća u modu, doduše, u malo izmijenjenom obliku - a ono što se promijenilo je debljina bijele crte. Prisjetimo se, početak francuske manikure bio je sa širokom bijelom crtom. Sada su bijeli vrhovi noktiju mnogo tanji i decentnije izvedeni pa nisu toliko upadljivi. Prisjetimo se svih dosadašnjih verzija ovog načina uređivanja noktiju i pogledaj u kakvom nam obliku dolazi 2019.

Četvrtasti s debelom crtom

Ovo je početak svih početaka francuske manikure. Debela bijela crta na  četvrtasto oblikovanom noktu prekrila je gotovo pola nokta, ali nema veze, mi smo je svejedno takvu zavoljeli i nosili. Ali, priznaj sada bi radije napravila ovu s tankom linijom nego s debljom, zar ne?

Bademasti oblik s debelom crtom

Većina žena obožava ovaj bademasti oblik nokta. Francuska manikura na ovim noktima izgleda privlačno, a crta, iako debela nije toliko upečatljiva zbog ovalnog oblika. 

Francuska manikura u boji

Ne znači da francuska manikura mora striktno biti u bijeloj boji.  Često se izvodi u nekim življim bojama poput ljubičaste, žute, zelene, narančaste ili roza. Također, mogu joj se dodati i razni ukrasi kao što su šljokice, kristali ili možda poneki cvjetić. 

LJETNI TRENDOVI Ombre francuska manikura veliki je ljetni hit - evo kakve sve maštovite verzije postoje

Ombre balerina francuska manikura 

Posljednjih godina jako su se nosili i ombre nokti u balerina obliku. Posebni su jer lagano prelaze iz bež u bijelu boju i čest su odabir mladenki za vjenčanja.

A ovo je novi najpopularniji oblik za 2019. godinu: 

Četvrtasti s tankom crtom

Četvrtasti nokti su kao traperice viskog struka, uvijek se vraćaju u modu, a mnoge žene preferiraju ovaj oblik nokta jer je prirodan. 'Tanka' francuska manikura je neupadljiva, a pruža dozu elegancije. 

Posjeti Miss7.24sata.hr