Urban Decay ima novu vruću paletu sjenila

promo
Ništa nije popularno kao Urban Decay "Naked" palete - očekivano, nova je već hit
Vidi originalni članak

Poznata paleta s 12 pigmentiranih sjenila hit je od kada je izašla njena prva inačica 2010. godine. Bilo da oduševljava kombinacijom neutralnih i zemljanih tonova koje pristaju svakom tenu ili pak samom kvalitetom sjenila, Naked palete često su rasprodane u svakoj svojoj ediciji. Pridošlica društvu je sada Naked Heat, i pretpostavljate, bit će je opako teško za uloviti. 

 

 

Naked Heat dolazi s 12 novih nijansi koje idu od neutralnih do boja zalaska sunca, i po običaju miješanih su tekstura od onih mat do šljokičavih. Uz paletu, Urban Decay izbacuje i nove Vice ruževe u nijansama Fuel (topla nude), Heat (boja hrđe) i Scorched (metalik brončana) te olovke za oči 24/7 Glide-On Eye Pencils u nijansama Alkaline (bordo) i Torch (papričica crvena).

 

 

Paleta, kao i ruževi i olovke, u pretprodaju dolaze 12. lipnja na urbandecay.com, a od 30. lipnja bit će dostupne u Sephori. Cijena palete je 54 dolara, dok ćete za ruž izdvojiti 17 dolara, a za olovku za oči 20. Nakon što smo detaljno bacili pogled na kolekciju jedno je jasno - ovo ljeto bit će u znaku Naked Heata!

Posjeti Miss7.24sata.hr