Upoznaj 3 udružena borca za črvršće tijelo, protiv celulita i masnih naslaga

Unsplash/Hanna Postova
Vidi originalni članak
  • Iskustvo nas uči da se nikakve promjene na tijelu ne događaju preko noći, pa tako ni one koje se tiču celulita, učvršćivanja kože, smanjivanja opsega...
  • Ako te takve teške misli more svako proljeće i uoči ljeta, razveselit će te ovi pomagači u borbi za čvrstu, aktivnu i zdravu kožu
  • Tri nova "boostera" dolaze iz kozmetičkog brenda Afrodita

Skok u proljeće malo koja žena napravi ne razmišljajući o preoblikovanju tijela, bar na neki način: skinuti koji kilogram, učvrstiti mišiće, zategnuti kožu, riješiti se celulita... I naravno da je krajnje vrijeme da krenemo, ako želimo vidljive rezultate. Koji se naravno ne događaju preko noći.

Pa, eto pomagača u toj misiji: slovenski kozmetički brend Afrodita, prisutan na tržištu već skoro pola stoljeća izbacio je liniju proizvoda za čvrstu, aktivnu i zadovoljnu kožu. Ovi boosteri za preoblikovanje tijela dolaze u vrlo dopadljivom pakiranju, a ciljaju na tri različite nesavršenosti na tijelu i njihovo rješavanje.

FIRMING BOOST KREMA ZA UČVRŠĆIVANJE Ova krema za učvršćivanje kože na problematičnim dijelovima tijela poboljšava elastičnost već nakon 24 sata pokazalo je in vivo znanstveno istraživanje na 10 žena koje su proizvod primijenjivalje dva puta dnevno tijekom tri tjedna! Povećava učinkovitost nastajanja kolagena i elastina, stimulira stanični metabolizam te tako vidljivo poboljšava čvrstoću i strukturu kože. Krema je posebno namijenjena za opuštenu i mlohavu kožu sa slabijim tonusom. Preporuča se umasirati je ujutro i navečer na kritične dijelove tijela.

ANTI-CELLULITE BOOST detoksikacijski aktivator s učinkom grijanja u borbi protiv celulita potiče prokrvljenost kože, aktivira lipolizu i pomaže u izlučivanju vode i toksina iz kože. Ubrzava drenažu na područjima s celulitom i smanjuje izgled "narančine" kože. Nanosi se ujutro i navečer na kritične dijelove tijela.

ACTIVE BOOST gel lipolitičkim učinkom ubrzava izlučivanje toksina iz kože, pospješuje snagu procesa topljenja masnih stanica i pomaže u preoblikovanju linije. Nakon aktivnosti revitalizira umorne noge i stopala. Obećava smanjen opseg bedara do 2 cm i smanjen opseg bokova do 4,5 cm. Gel treba umasirati ujutro i navečer na kritične dijelove tijela.

Naravno, osim što odabrani proizvod treba koristiti ujutro i navečer, preporuča se i da budeš aktivna, unosiš dovoljno tekućine i jedeš zdravo! Nagrada će biti čvršća stražnjica, smanjen efekt narančine kore na koži i smanjen opseg tijela i/ili bedara, poručuju iz Afrodite u čijoj online trgovini svaki od tri navedena proizvoda košta s popustom od 20 posto 66,39 kuna. 

Posjeti Miss7.24sata.hr