Umjetnost bezvremenske ljepote

Najbolji dodatak ljepoti žene je koža koja zrači. Njega lijepe kože je umjetnost koja se sastoji od ritualnih pokreta, pažljivo odabranih sastojaka i rafinirane intuicije o potrebama kože, koju svaka žena razvije posvećujući joj dugogodišnju pažnju.
Vidi originalni članak

Kako bi postigli najbolju njegu, veliku važnost potrebno je dati kozmetici koja najbolje odgovara tipu i problematici kože. Nije tajna da nakon 25. godine naša koža počinje polako stariti, gubiti vlagu i elastičnost. S vremenom postaje gruba, suha i tanka, a i počinju se pojavljivati prve izraženije bore. Naš okoliš, zagađenost, loša prehrana, UV zračenje, dim cigarete uvelike potiču na stvaranje slobodnih radikala koji oštećuju epidermalne i dermalne stanice kože te tako uzrokuju starenje kože.

Pycnogenol OPC Creme PF je intenzivna regeneracijska dnevna krema iz Reviderm skintelligence linije. Savršena je za njegu zrelije kože tako da zaustavlja procese starenja, dubinski hrani kožu i potiče proizvodnju novih stanica. Aktivni sastojak kreme je OPC (Pycnogenol) koji se smatra najjačim antioksidansom u znanosti. Neutralizira slobodne radikale i tako štiti kožu od oksidacije, a uz to smiruje upale i nadraženost te potiče razvoj i stabilizaciju kolagena u vezivnom tkivu koji daje našoj koži mladenački izgled. Ne samo da je ovo idealna njega za osjetljivu i nadraženu kožu, već je i pogodna za kožu sklonu upalama i seboreičnom dermatitisu.

Ova krema potiče stvaranje novih stanica te također stimulira sintezu kolagena i poboljšava povezivanje prirodnih kolagenskih vlakana. Ukupna struktura kože postaje zategnutija, čvršća te izglađuje postojeće linije i bore na licu. Hijaluronska kiselina dubinski hidratizira i pomaže koži dugoročno zadržati vlagu, a ulje Chia sjemenki pruža elastičnost, te neutralizira kožne upale. Uz zaštitni faktor 20, Pycnogenol OPC Creme PF čini sveobuhvatnu dnevnu njegu lica.

Skintelligence linija za kućnu upotrebu sastoji se od devet razina. Pycnogenol OPC Creme PF je dio sedme Re-Build razine koju čine proizvodi za regeneraciju kože. Ova razina posvećena je izgradnji stanica kože, poticanju razvoja kolagena i elastičnosti kože. Ostale proizvode u ovoj skupini čine AHA-ECM Gel s voćnim kiselinama koji hladi i revitalizira, te stimulira prirodnu obnovu stanica. Dnevna njega isto uključuje AHA-ECM Crème koja predstavlja jedinstvenu emulziju s voćnim kiselinama za obnavljanje problematične i zrele kože, te krema Barrier Repair Q10 Day za jačanje i otpornost kože koja uklanja iritacije, crvenilo i upale. A za intenzivnu dnevnu njegu tu je OPC Creme Forte s koncentriranim OPC-om koji nudi optimalnu njegu i vidljivo smanjuje bore. Noćna njega sastoji se od kreme Peptide AC Night s Anti-Age učinkom koja štiti i poboljšava teksturu kože, a krema Chrono Reverse Night potiče aktivnu regeneraciju kože, hidratizira te vraća elastičnost koži.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr