U drogerije je došao još jedan puder s divnim i nevidljivim prekrivanjem, a košta samo 7,40 eura

Catrice
Vidi originalni članak

U proteklih nekoliko tjedana industrija ljepote doživjela je val novih formula pudera raznih makeup brendova, od kojih svaka obećava jedinstvene prednosti i sadrži inovativnu tehnologiju. Međutim, usred tog priljeva mnogobrojnih novih opcija, pojavio se jedan izvanredan proizvod koji kombinira učinkovitost i pristupačnost: Catrice Invisible Cover tekući puder. Ovaj novi dodatak na policama drogerija privukao je značajnu pažnju makeup entuzijasta zbog svog visokokvalitetnog prekrivanja i pristupačne cijene od samo 7,40 eura. Za razliku od mnogih luksuznih alternativa, ovaj puder ima impresivne značajke, a ne košta jedno cijelo bogatstvo. To ga čini popularnim izborom za one koji imaju ograničen budžet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CATRICE Cosmetics official (@catrice.cosmetics)

Beauty Hidratantni puder o kojem svi pričaju: hijaluronska i poliglutaminska kiselina samo su neki od sastojaka

Nevidljivo prekrivanje za vidljive rezultate!

Dugotrajni tekući puder Catrice Invisible Cover izaziva veliku pozornost u kozmetičkoj zajednici i to s dobrim razlogom. Ovaj inovativni proizvod ostavlja kožu s prirodnim mat finišem koji izgleda besprijekorno cijeli dan. Ono što izdvaja ovaj puder je njegova jedinstvena formula. Naime, obogaćena je sastojcima koji vole kožu poput hijaluronske kiseline i aloe vere, pa on neće samo prekriti nesavršenosti, nego će i njegovati kožu. Razina prekrivanja mu je srednja, ali može se lako nadograditi, bez da na kraju izgledamo prenašminkano.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CATRICE Cosmetics official (@catrice.cosmetics)

Beauty Tražiš savršenu olovku za puniji izgled usana? Ova te neće razočarati!

Pronađi svoj savršeni spoj

Uz Catrice Invisible Cover nećeš se morati brinuti o popravljanju pudera tijekom dana jer se on može pohvaliti impresivnim trajanjem od 16 sati. Zahvaljujući njemu možemo izgledati svježe od jutra do večeri, bez potrebe za ponovnim nanošenjem. Sa širokom ponudom od 40 nijansi, Catrice se pobrinuo za sve tonove kože. Bilo da imaš tople, hladne ili neutralne podtonove, sigurno ćeš pronaći svoj idealan spoj. Upotrijebi njihovu tablicu nijansi na linku, kako bi otkrila koja nijansa savršeno pristaje tvom jedinstvenom tenu. Osim toga, ovaj puder je nekomedogen i otporan na preslikavanje, što ga čini top izborom za svakodnevnu upotrebu.

Beauty Ovo su neki od najmoćnijih beauty brendova na svijetu - svi obožavaju njihove proizvode!

Čak i stručnjaci hvale ovaj proizvod

Ne moraš nama vjerovati na riječ jer i profesionalci su oduševljeni ovom podlogom. Jedna vizažistica, @maltaairbrushmakeup, napisala je oduševljen komentar ispod objave brenda na Instagramu: "Ovo je daleko NAJBOLJI PUDER IKADA!". Catrice Invisible Cover tekući puder definitivno dokazuje da ne moramo potrošiti cijelo bogatstvo kako bismo postigle besprijekorno, dugotrajno prekrivanje nesavršenosti na licu. Za samo 7,40 eura, to je pristupačan proizvod koji nam može dati profesionalne rezultate. Stoga vjerujemo da će se mnogi od nas već danas zaputiti u svoju lokalnu dm ili BIPA drogeriju i isprobati čari Catrice Invisible Cover tekućeg pudera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CATRICE Cosmetics official (@catrice.cosmetics)

Beauty Stigla je nova maskara koja obećava 9 puta više volumena u samo jednom sloju i to na 28 sati

Posjeti Miss7.24sata.hr